A Moshe nem melegen mért értéket írt, Pirellihez. Melegen elvben 2szer méred meg a gumit ha edzel 1x amikor felmenetelelőtt leveszed a gumimelegítőt és egyszer amikor mentél pár kört kijössz a boxba a gumi pedig Te tempódhoz mérten üzemmeleg avagy visszahült megméred mégegyszer. Aki gyakorlottabb az meg tudja mennyire melegíi fel a gumit mikor megy és amikor leveszi a gumimelegítőt olyan értékre fújja a gumit. De ez függ attól is , hogy milyen meleg az aszfalt. Mert a gumi felmelegedése ettől is változik. Így jobb?
Azt nem írták le a fiúk,hogy miért az első a több! A hátsó jobban melegszik. De van itt a beírók között olyan, akinek a motorja elöl 1.6 van fújva egyébként.
Látod ezzel feladtad a leckét Szerintem, licencet kell váltanod az a minimum. Annak nem feltétele a jogsi, csak a betöltött 15 év talán. Teszel 1 minimumvizsgát és kész. De szerintem a közúti csoportban kell a jogsi. De mindjárt lesznek itt hozzáértőbbek és leírják neked.
R6R pályamotorra cserélném hibátlan utcai ZX-10-esemet, sok extrával. Valakit esetleg ?
Tomi!
De csak szerinted!
A következő dolgakat értékesíteném de csak egyben eladó!
Ezek a cuccok 2007-2008-as R1-re valók (RN19)!
1. PCIII
2. Váltóelektronika+pálca, gyári lábtartóhoz való (pull)
3. TITAX Kuplung és Fékkar
Ára a szettnek: 100.000Ft alku nélkül (szerintem baráti az ár)
Az egyik ismerősömé, csak megkért hogy segítsek neki az eladásba!
Ha valakit érdekel keressen.
szerintem még egy darab sincs fent
Már csak egy hét!
Tud valaki Szilasliget, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Mogyoród környékén olyan pályáról, ahol nem kötekedhet a sün