15 kérdésből 10-et kell eltalálni. Ez már közelít a röhejeshez pláne, hogy igen-nem választási lehetőség van tehát statisztikailag a 7,5 találat garantált. 15 percet adnak rá de 10-nek elég kell lennie.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a helyzet azzal a minimum vizsgával? Mert én holnap megyek ki és elvileg meg kéne írni és tudom, hogy fönt van az anyag meg hülye sem vagyok tehát tudom merre kell fölmenni a pályára és meik zászló melyik, de azért még is Hogy néz ki ez a teszt? Nehéz könnyű röhejes mennyi ideig tart volt e egyáltalán? Köszi a válaszokat
Köszi a számot ha ezt hallgatnám a ringen lehet még gyorsulnék is , Kurti hiába nyomta nekem a tuc-tuc zenét nem tellet többre, de legalább talpon maradtunk!
Üdv mindenki.
Tudja e valaki hogy k6 k7 750 et powercommanderrel légszűrővel és kipufogóval hány lóerőig lehet feltornázni?
Ugyanis én ma voltam és elég kevésnek tartom a végeredményt, vagyis azt nem mert az + 10 ló! Hanem ami előtte volt az egyensen katasztrófa. Ha valaki tud valamit előre is köszönöm a válaszát.
Idef igyelj Te kis verseny marsall, vagy marshall. Nem bírod a cinkelést? Nem azt írtam, hogy 1 év után ez rossz idő, hanem csak az előzést emeltem ki. Azt is vicből!
Köszi! Hát Jani beleadta minden tudását, amikor csináltuk a blokkot! Ez az első motor, amit mi csináltunk (meg a Moshéjét is). Moshénak megcsinálták a futóművet, de nem tudta kipróbálni mert elfogyott a benzin és már nem volt idő hozni.
1. Tompi
2. SonáJ (nem tom miért csak a tömegpszihózis beszél belőlem)
3.
4.
5.
6.
1. Tompi
2.
3.
4.
5.
6.
Vagy pont nem.
Luky menj már rájuk, úgy is gyúrtál egész télen hátha megijednek
Legközelebb félreállunk a fotósoknál és jól megfenyegetjük őket. (vicccc vóóót)
Így, hogy nem volt motorom 1.58-at tudtam menni. Mi lett voln ha van motorom?
amúgy kellően lefogytál már?
Ezert kapsz egy szamot cserebe:)
http://www.youtube.com/watch?v...
Neeem, Ancsy csak jot akar Kurtinak:)
Tudja e valaki hogy k6 k7 750 et powercommanderrel légszűrővel és kipufogóval hány lóerőig lehet feltornázni?
Ugyanis én ma voltam és elég kevésnek tartom a végeredményt, vagyis azt nem mert az + 10 ló! Hanem ami előtte volt az egyensen katasztrófa. Ha valaki tud valamit előre is köszönöm a válaszát.