Lenne egy eladó pályamotorom, HONDA CBR600rr 2008-as 6000 km, most lett átalakítva pályázásra. Hibátlan állapotban, rendezett papírokkal, akár forgalomba is helyezhető.
vazze'.. kérdezni kell? Azt sem tudtam, hogy regelve vagy itt az oldalon.. adatlap ki sincs tötlve...
mellesleg az, hogy a szokásjog alapján itt zöld zászlóra indítják a felvezető kört és nem a piros zászlós futkosós módon, az nem hiba.. mivel szerintem ez is szabályos... honnan tudjam, hogy idén pl nem akarták-e ezt megváltoztatni, és ezentúl ezt használni? nah mind1... megyünk és vizsgázunk...
na basszus.. megbuktunk a kvízben... Nem azok voltak a hibák amiket megtaláltunk.. ennek a fényében, azért van egy-két érdekes dolog a szabályzatban.. Ogréval, és Brian-nel ezentúl pedig nem beszélek, mert ők átmentek.. Ja, és Berisszel, meg Kurta Janival sem...
Nem értelek benneteket.. minek álltok le vitatkozni vele? És ha engem a 600-zal kikerül egy 125? Akkor mi van? Hobbiból, a saját magam szórakoztatására motorozok.. A 14 éves kisgyerek pedig kerüljön is ki, és legyen nagy motorversenyző! Akkor legalább elmondhatom, hogy a jövő Rossijával motoroztam egy pályán.. Én pedig motorozok továbbra is a saját örömömre.. ennyi...
LX