Te olyan okos gyerek vagy. Nem győzök rajtad csodálkozni.
Jó szar egy 125-ös lehetett az ami csak 00-02-ig tud menni a P.Ringen. Ott egy jó 125-össel egy jó motorosnak szerintem legalább 1.55-öt kellene mennie. És csak, hogy tudd Te örök elégedetlen állandóan beugató mást fikázó arctalan gyávagyerek, egy 125-ös motoror mindíg is gyorsabb a pályán mint egy utcai 1000-es.
Ugorjál gyorsan a saját vizeleted alá és ne mást állítsál oda.
Hát... tegnap nem igazán ment a dolog srácok,, a narancssárga 125ös motor 14éves gyereke ellen 1000es motorral... 00-át,, 02öket ment a kissrác :) Ugyhogy hajrá fiúk! :)
hááát nekem nem tünt fel sosem a hangja, így nem is zavart soha.
bár én is csak akkor teszem le mikor ledöntöm a motort, aztán visszahúzom.(drága a koptató...)
Semmi nem történik, felegyenesedik a motor, tudod giroszkóphatás . Ha szerncséd van és kifelé mész a kanyarból még gyorsabb is leszel. Vagy nem? Ezt olyan embernek kellene elmagyaráznia nekem is, aki gyorsan is tud menni a motorral, nem csak ülni rajta mint én.
Ez lehetne a következő célkitűzésed: Idén elkoptatsz minimum egy térdkoptatót.
Nekem már kétszer "véletlenül" leért,mind kétszer a jobb oldali...
Nem volt jó érzés és a hangja se volt valami jó...Én is inkább visszahúzom,le ne érjen,bár tudom agyban,hogy nem ezt kéne,de hát könnyű mondani...
Köszi de ezt a kört már megtettem.Bregyónak csak 1 idom van ami fent van a mocin.Sárkánynak meg SBK idom van ami a hűtő és a segédváz miatt tök más.
Este még hívott a Péter és péntek estére kész lesz a gép,vasárnap már pályakész lesz
Bár elég gyenge ebben is, de ez nálatok családi vonás.
Na hajrá, selettra család.
Jó szar egy 125-ös lehetett az ami csak 00-02-ig tud menni a P.Ringen. Ott egy jó 125-össel egy jó motorosnak szerintem legalább 1.55-öt kellene mennie. És csak, hogy tudd Te örök elégedetlen állandóan beugató mást fikázó arctalan gyávagyerek, egy 125-ös motoror mindíg is gyorsabb a pályán mint egy utcai 1000-es.
Ugorjál gyorsan a saját vizeleted alá és ne mást állítsál oda.
Másold már be ide kérlekszépen azt a 00-t. Jó. Köszi. Igazán rendes lennél.
nekem még nem sikerült soha, pedig nálam nem sokan pályáznak többet
bár én is csak akkor teszem le mikor ledöntöm a motort, aztán visszahúzom.(drága a koptató...)
Ez lehetne a következő célkitűzésed: Idén elkoptatsz minimum egy térdkoptatót.
szombaton minden rendben volt hazafelé ?
Nem volt jó érzés és a hangja se volt valami jó...Én is inkább visszahúzom,le ne érjen,bár tudom agyban,hogy nem ezt kéne,de hát könnyű mondani...
de az igaz hogy be is huzom mert szerintem nagyon megijesztene a hang is meg az érzés is
Ennél a tempónál sincsen lennt a térded?
Este még hívott a Péter és péntek estére kész lesz a gép,vasárnap már pályakész lesz
Igen,megyünk.Hívlak