mai nap izgalmasabbra sikerült sajnos, már Drezda elött keresztben feküdt egy camion a jég miatt, aztán Prágában megint álltunk majdnem egy órát, de a katasztrofa este történt amikor végre megérkezünk a Ramada Hotel elé akkor szegény Roy (buszsoföröm) a hotel buszparkolojában beletolatott egy vastagabb faágba és kitörött az egész hátso ablak, mindezt ugy hogy van vagy minusz 10 fok, indulni kellett nemsokára a hajohoz és van 52 svéd a buszban tehát muszály hátul is ülniük.
èjjel eljöttünk hozzám, találtam nagy foliát a pincémben, de koszos volt, le kellett mosunk, aztán lemostuk a busz hátulját és reménykedtünk abba hogy a powertéjp majd ragadni fog, de ebben a hidegben baszott ragadni.
Reggel hivom a Setra szervizt hogy mit tudnak segiteni, van e hátso ablak, vagy legalább engedjenek be a melegre és adjanak ragado téjpet, hiszen foliánk az van
Ha nincs üveg, akkor kéne pozdorjábol bevágatni egy ideiglenes hátsoablakot, mert egy városnézésre talán elég a folia, de 2000 kmes hazautra talán nem kén foliával nekiindulni
Tudja valaki hogy hol találok embert aki ilyet bevág nekünk pozdorjábol, vagy funérlemezböl (vagy ez a 2 ugyanaz?)
Vagy van valami spéci powertéjp ami ebben az idöben is ragad?
Jahogy csak a gumimelegitök az érdekesek ? Azok megvannak
Nem is tudom. Miért mondod ezt? Ebben az évben Te sokkal többet próbáltad ezt megcsinálni. Az is igaz, hogy ezáltal sokkal gyorsabban is mentél. Lehet ez a helyes út. Úgy gondolom titokban Te is hívő vagy.
èjjel eljöttünk hozzám, találtam nagy foliát a pincémben, de koszos volt, le kellett mosunk, aztán lemostuk a busz hátulját és reménykedtünk abba hogy a powertéjp majd ragadni fog, de ebben a hidegben baszott ragadni.
Reggel hivom a Setra szervizt hogy mit tudnak segiteni, van e hátso ablak, vagy legalább engedjenek be a melegre és adjanak ragado téjpet, hiszen foliánk az van
Ha nincs üveg, akkor kéne pozdorjábol bevágatni egy ideiglenes hátsoablakot, mert egy városnézésre talán elég a folia, de 2000 kmes hazautra talán nem kén foliával nekiindulni
Tudja valaki hogy hol találok embert aki ilyet bevág nekünk pozdorjábol, vagy funérlemezböl (vagy ez a 2 ugyanaz?)
Vagy van valami spéci powertéjp ami ebben az idöben is ragad?
Jahogy csak a gumimelegitök az érdekesek ? Azok megvannak