info azoknak a szerencséseknek akik bejutottak a Big Bulira:
Sikerült az utolso részleteket is letisztázni a Harley Pub vezetésével
A vacsora tartalmazni fog füstölt sonkás, füstölt kolbászos bablevest, töltött káposztát, tömérdek különbözö töltesü palacsinta, csajoknak lesz cézarsaláta és csöben sült brokkoli is.
Az italok: mindenki kap a bajáratnál a belépö fizetésekor (2500/fö) 2 italjegyet amivel kaphat üditöt vagy pohár bort, vagy pohár sört (0,3) a csapolt sörökböl választhato a Soproni, a Zlaty Bazan vagy a Heineken is.
Rövid italok: ezeket nem lehet italjegyre kapni viszont nagyon jo árakat tudtam kiharcolni, mind 0,4 dl:
Unicum csak most....................400
Jäger csak most......................600
Jameson whiskey csak most...800
Fast Ride Magazin is hoz mikulásajándékot a pályázok legnagyobb örömére, Henrik és Freon megajándékozzák a pálya ördögöket pár tucat friss Fast Ride ujsággal
Opium Racing bemutatkozo (SlovakiaRing lesz a fö bázisuk)
Mersz egyesület kisorsol jopár db pályaestet 2010-es szezon estjeire, amiböl jövöre több is lesz mint eddig.
GsxrFans.hu-palyamotorozás.com forum vezérkara dijkiosztót tart a MotoGP tippjáték nyerteseinek
Viking mester mikrofonvégre kap néhány két hazai csúcsversenyzöt aki mindketten büszkélkednek már néhány europai pályacsuccsal. Rizi az IDM ben végzett elökelö helyen és a még mindig kiskorú Juhász Dávidból megprobáljuk kihuzni hogy hol tartanak a tárgyalásai 2010-re
Svédapó pedig dijazza legtöbb pályaedzésen résztvevö amatöröket
Bonus Track Band koncert
Retro DJ
Tánc
Kérem hogy akik nem jelentkeztek a listán azok ne probálkozzanak, mert teljes teltházunk van
Jut eszembe,vkinek ha van kedve csatlakozni hozzánk a Félsvéd által szervezett, de csak a Jerezi 4 napos pályamotorozásra,a lakóautónkban még van kiadó 2 főnek+1 motornak hely.Természetesen a költségekbe is be köllene szállni,értem itt üzemanyag a lakóautóba,és a lakóautó bérleti díja..ilyesmi..de az nem olyan vészes,mert osztódik többünk között.Akit érdekel,írjon!
Pjedike hazudik, mint a vízfolyás...
főleg rólam...
csak azééé állít be jó gyereknek,h súgjak neki...
amúgy meg egy beképzelt nagyképű qrva lassú gyerek vagyok.
de qrva erős is, uh ha sokáig kötekedsz a qrva szó miatt, akkó qrvára el lesz intézve a valagad...
- Viccet félre téve nem tudom megnézem neked.
Mennyi magyar forintba kerülne a mocimra egy 19-es brembó fékmunkahenger?
Sikerült az utolso részleteket is letisztázni a Harley Pub vezetésével
A vacsora tartalmazni fog füstölt sonkás, füstölt kolbászos bablevest, töltött káposztát, tömérdek különbözö töltesü palacsinta, csajoknak lesz cézarsaláta és csöben sült brokkoli is.
Az italok: mindenki kap a bajáratnál a belépö fizetésekor (2500/fö) 2 italjegyet amivel kaphat üditöt vagy pohár bort, vagy pohár sört (0,3) a csapolt sörökböl választhato a Soproni, a Zlaty Bazan vagy a Heineken is.
Rövid italok: ezeket nem lehet italjegyre kapni viszont nagyon jo árakat tudtam kiharcolni, mind 0,4 dl:
Unicum csak most....................400
Jäger csak most......................600
Jameson whiskey csak most...800
Fast Ride Magazin is hoz mikulásajándékot a pályázok legnagyobb örömére, Henrik és Freon megajándékozzák a pálya ördögöket pár tucat friss Fast Ride ujsággal
Opium Racing bemutatkozo (SlovakiaRing lesz a fö bázisuk)
Mersz egyesület kisorsol jopár db pályaestet 2010-es szezon estjeire, amiböl jövöre több is lesz mint eddig.
GsxrFans.hu-palyamotorozás.com forum vezérkara dijkiosztót tart a MotoGP tippjáték nyerteseinek
Viking mester mikrofonvégre kap néhány két hazai csúcsversenyzöt aki mindketten büszkélkednek már néhány europai pályacsuccsal. Rizi az IDM ben végzett elökelö helyen és a még mindig kiskorú Juhász Dávidból megprobáljuk kihuzni hogy hol tartanak a tárgyalásai 2010-re
Svédapó pedig dijazza legtöbb pályaedzésen résztvevö amatöröket
Bonus Track Band koncert
Retro DJ
Tánc
Kérem hogy akik nem jelentkeztek a listán azok ne probálkozzanak, mert teljes teltházunk van
Bunkóbunkóbunkó, nem félek nem félek. Gyere csak gyere.
mi lesz tavasszal?
lent van bogláron...
ne kacsingassá itt nekem!
főleg rólam...
csak azééé állít be jó gyereknek,h súgjak neki...
amúgy meg egy beképzelt nagyképű qrva lassú gyerek vagyok.
de qrva erős is, uh ha sokáig kötekedsz a qrva szó miatt, akkó qrvára el lesz intézve a valagad...