Vegyen a fene.
Az olyan unalmas.
Soha semmi probléma.
Nekem olyan nem kell.
Egyébként ha az adataidat még a valós köridőket tükrözik, akkor már elötted vagyok.
Ati-Ati,de sok kívánságod van,jó is legyen,meg ócsó is,ejnye-bejnye:))))
Na jól van,majd beszélünk róla,meg az árról is..big bulira gyere el,oszt megdumcsizod T-vel.
Kb. január felé fogják legyártani nekünk a gumákat,szezonra frissek és ropogósak legyenek:))))
LX-ZX, 16,5-eset még meg kell érdeklődni...de még ráértek ezen aggódni,hol van még itt a jóidő..áááááá
Most kaptam egy super szezonvégi akcios árlistát, ilyenkor külföldön is kiárusitják a raktárkészletet. Ez nagyker árlista tehát nincs benne áfa és szállitás
Természetesen ilyenkor már nincs mindenfajta gumibol ezért pl nincs D211 sem a listában
Nagyon jó pirellivel szeretek menni , Tibi meg azt mondta , hogy a dunlop jó, Én meg hiszek neki, mert gyorsabb egy picit ! De volna egy kérés nagyon óccsó legyen me píz az kicsi
Azzal csak az olyan tehetségtelen apródok járnak mint te.
Én Sava-t használok, 0,8 bar nyomással háttul és 1,2-vel elöl.
Olyan kanyarsebessége van, hogy el sem hittem.
A kormánycsutka védőt le kellett, vennem mert karcolta az aszfaltot és rámszóltak, hogy nem lesz jó vége ha tönkreteszem a pályát.
(viccet félretéve, egyszer egy kocsimon matador téli nyári gumi volt és én nagyon meg voltam vele elégedve. )
Azért szeretem a HP-t mert kiszámitható, stabilan sz@r cég, nálunk az USA-ban is.
Na csinálj a mailboxoddal valamit... mert ez jön vissza.
Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.
The reasons given by the server are included to help you determine why
each recipient was rejected.
Az olyan unalmas.
Soha semmi probléma.
Nekem olyan nem kell.
Egyébként ha az adataidat még a valós köridőket tükrözik, akkor már elötted vagyok.