Egyébként meg szerintem Pitagorasznak is igaza van.
Faszom kivan az idióta videókkal meg a gyere az iwiwre meg eladó a motorommal minden totyikot telefosó buzi gyerekekkel.
Mondjuk ha én elküldök valakit a picsába az sem zavar ha tudja, hogy ki vagyok. Állok szivesen élőben is elébe ha valamit szeretne a továbbiakban.
Szerintem te hazudsz.
Az Egedi sosem ment 2.08-at Brno-ban.
Én ott voltam és láttam volna ha annyit ment volna.
Én úgy emlékszem, hogy úgy kb. 2.08.480-at ment.
"...Egedi : Brno 2,08. ..."
....ott voltam amikor nyáron ezzel az idővel nyert
(Ő volt a leggyorsabb)...és igazándiból az SPS rendezvényen volt ahol elég sok német,szlovák,stb. motoros volt igen csak nem a lassabb fajtából.....
ööö... Amatőrben? Ha jól tudom, Egedi Sanyi volt az első aki 2,00 alá bement a P ringen... 1,56-ról nem igazán tudok.. de lehet, hogy én tévedek.. Egedi : Brno 2,08. Szóval aki 2,06-ot ment az már nem egy lassú ember... de én spec. nem tudom ki lehet az... Meg ugye a H ring 1,53 sem egy piskóta idő... kiváncsi lettem..
Pitagorasz! az életkorod a köridők és a típus eléggé leszűkítik azon személyek számát akik szóba jöhetnek már ha nem kamuzol:) tehát jól vigyázz nem sok kell hogy kikövetkeztessük ki is lehetsz mert az 56-os pannon-ringre egykezes számolás is elég kik képesek rá......:D
ezt használja valaki?és mit tud rola mondani?egy barátom szerint nagyon ott van a cucc.
http://www.motorinfo.hu/teszt/2009/04/14/teszt_mo
tty_electronics_afr_tuner_az_eletronikai_tuningok_csucsa
/
na mizujs arcok?látom itt is megy a háború keményen de ennek a pitagorasz arcnak igaza van.a példa is jó,mert tényleg ki a faszt érdekli az,hogy motormelegités,meg egyéb faszságok?!
nem akarok beleszolni,de ezt már én is szivesen megirtam volna egy-két pöcsnek,csak ugy látom én nem vagyok ehhez elég tökös,vagy valami ilyesmi.(lehet,hogy ezért megyek szar időket a ringen?)
Hát ez a fáradt olaj legyen benne egész télen?
Igazából 2×4 liter kellene.
De csak ha nem túl nagy gond uram.
Mert ha túl nagy gond, nekem az sem gond.
Mert ugyebár az csak neked gond.
Gyula ha ezt olvasod:
ez nagyon baba cucc
nehogy rendelj hozzá fékpadi beállitást
nekem már a k5 ben is volt és most a k9 ben is van, királycuc légy vele te is boldog
Faszom kivan az idióta videókkal meg a gyere az iwiwre meg eladó a motorommal minden totyikot telefosó buzi gyerekekkel.
Mondjuk ha én elküldök valakit a picsába az sem zavar ha tudja, hogy ki vagyok. Állok szivesen élőben is elébe ha valamit szeretne a továbbiakban.