tanulj meg irni... vagy már extázisban vagy azért irsz ilyen hülyeségeket? persze... meg polinéz keverék.. meg faxom.. biztos valami elmebeteg van nálad a kékosztrigából...
Tervek -tervek -tervek rólam tudjátok,hogy még nem mentem Magyar pályán de ha már itt tartotok elárulom k6 (600) a terv hring 2:05.
de szerintem a Balatonringre jövőre még kár remélni nem hinném ,hogy beengednek minket...
az sz'tem menni fog.. anno az jött könnyen nekem is... innen nem nagyon tudtam aztán elmozdulni.. mondjuk ugye nem kicsit estem a H ringen 2008-ban.. az egy "kicsit" visszavetett... sajnos..
ha már az álmoknál tartunk, én is kezdtem megszokni a K9et a szezon végére, ha összejön kis téli edzés akkor jövöre a cél kb:
Hring 2:00
Pring 2:05
Brno 2:15
Rijeka 1:37
Slovakia 2:19
Balatonring 2:00
áááh... a 2009 nem tartozik a sikersztorik közé.. mire rájöttem mi a bajom a kawáwal... aztán megoldottuk.. gyorsultam is aznap 1,2 mp-et.. de pofára is estem.. aztán meg ugye eladtam.. mire kezdtem volna összeszokni a Yamahával, vége lett a szezonnak... na mind1.. jövőre szeretnék azért 2,00 alá menni a H ringen, meg még vagy 2mp-et javulni a P ringen.. de addig még van idő...
naja.. növekszik.. hál' Istennek.. AA-t én már nem sorolom az amatőrök közé! A Sanyi valóban ügyes motoros, meg a Hirczi is, az Attila is a Fritsi is, meg persze Zacsi is, no meg Atom, Balogh Csabi, Nagy "Pizza" Zoli.. hogy ne csak az ezreseket emlitsük... meg még egy rakás más motoros is akiket most nem soroltunk fel... Téged szándékosan nem emlitelek najó... ügyes vagy te is... én sajnos meg lassú.... de majd jövőre... 2008-ban is ezt mondtam...
Hát most már növekszik ez a lista
Hirczi,Orcsik és Henzsi is ment idén 1:59-et,Atom is 2:00 elejét karcolja!
Jómagam is 2:00,4-et mentem,úgyhogy jövőre szeretnék egy 59-es kezdés
De azért pl AA-ban elég sokan karcolnak 00 alatt,kb 20 ember!
A Sanyi kétségtelenül jó motoros, de van is mögötte egy pár pályakilóméter,és az a Ducati sem piskóta gép!(már amikor üzembiztos)
ebben nem vagyok biztos, hogy csak a Phoenix-en.. emlékeim szerint - de persze tévedhetek - András legutóbb - amikor Egedi Sanyi 1,59-et ment - azt mondta, hogy P ringen amatőr motoros most ment be először 2,00 alá. De mondom, lehet, hogy tévedek...
LX
LX