Mivel a kecskeméti pályát a megyénkből legközelebb a 4es főútról (persze Szolnok után letérve lehet elérni a leghamarabb),tehát az elég forgalmas út,úgyhogy a magas tempó felejtős!
Mondjuk igaz. de neekd megint más mert te tudsz menni meg hamarabb odaérsz stb... nagymotorral én meg max 120 al megyek de azzal motorozhatnák egy kis ideig meg autópályán se mehetek vele stb... ls akk még utánna pályázzak az már nekem soklenne meg a pénztárcámnak is benzin téren:D
állitolag Gyöngyös környékén van valhol egy olyan pálya amit 50 essel nagy élveznél
ugy emléxem SuMo-sok szeretik (SuperMoto)
és tanuld meg ha forumozni akarsz, itt ha beszolnak neked ne sértödj hanem humorral válaszolj, akkor talán befogadnak, aki nem birja a beszolásokat az nem marad meg egy forumon sem
mERT TE 15 ÉVESEN MÁR 1000 GSXR-T VEZETTÉL V MI?GONDOLKOZZÁL MÁR MEG VALAHOL ELKELL KEZDENI NEM EGYBŐL A 1300 HAYABUSÁRA KELL ÜLNI mert sztem aki egybőll egy olyanon kezd az megvette magának a temetőt!
Am gyöngyös az 180 km körül van kecskemét meg 225 körül úgyhogy gyöngyös közelebb van:D
Elszomorító,de igaz!
ugy emléxem SuMo-sok szeretik (SuperMoto)
és tanuld meg ha forumozni akarsz, itt ha beszolnak neked ne sértödj hanem humorral válaszolj, akkor talán befogadnak, aki nem birja a beszolásokat az nem marad meg egy forumon sem
Aki ilyennel megy az még ovis