Na nekem sem sikerült. Én Mogyoródról indítottam érintési pontnak beírtam: Pomáz,Dobogókő,Esztergom,Komárno és a cél Dunajska Streda-t.
Bár erre nem autópálya van, de folyamatosan lehet haladni. Nemtudom pontosan mennyivel rövidebb, de nem kell körbe menni az M0-on és végig Győrig az M1-esen.
Tomi!
Ha rám hallgatsz akkor az M3-ról a Megyeri híd felé veszed az irányt,Szentendre előtt elmész balra Pomáznak,utána fel a hegyre dobogókő,aztán Esztergom.
Esztergomból mehetsz Tát-Nyergesújfalu-Komárom irányba,de arra mindig nagy a forgalom,inkább Esztergomból át Párkányba a Mária Valéria hídon(szlovákia) és a Duna mentén Komáromig és onnan fel DS felé
Hello királylány.
Elég gyengék voltak nélküled a pályabírók .. edzésen gyakorlatilag 3 poszton zászlóztak, sikán elött pont nem akadtunk össze hárman (ki is intettem nekik, hogy a pályának nem háttal kellene öklendezni munka közben)
Legközelebb remélem Te is poszton leszel
A 2. körben a 2.es kanyarba elesett Feri. A dögszállító behozta, de miután látták hogy "semmi" baja nincs vissza is ment a pályára. Abszolutba közepén végeztek, de a kategoriájukat megnyerték!
Nem láttam vasárnap a versenyeket és pl nem találtam meg, hogy Dér Zoli és Kurucz Feri mit csinált a 200 mérföldesen. Annyit láttam valamelyik képen, hogy össze kellett ragasztani a motort, tehát valami esés volt.
Bár erre nem autópálya van, de folyamatosan lehet haladni. Nemtudom pontosan mennyivel rövidebb, de nem kell körbe menni az M0-on és végig Győrig az M1-esen.