Szia AlexCBR!
Esetleg ha tudnál egy K6-7 600-ast vagy 750-est jó áron intézni akkor szívesen kötnék veled üzletet!Pályamotornak szeretném szóval az sem olyan nagy baj ha nem teljesen makulátlan csak jó árban legyen!Köszi
ahhoz is van minden, idomszett, stb. Csak alkudnod kellene rá. 1000 km-enként olaj, pályára merszeken ment, 2:15-öt tudott a csóka, szóval nincs nagyon széthajtva. Nemhogy rámennél..
Csatlakozok Karsai kolegához, hogy igen mozgalmas hetünk volt Sikerült majdnem minden ProRide versenyzőnek javítania eddigi köridejein... De talán nekem volt a leghosszabb a hét... Szerda Pannóniaring V2 kupa: 2. hely (1,59.6) Péntek O.B (1,54.9) igaz a hatodik körben takaróztam egyet, de jót csatáztam Bitti komával és külön örülök hogy a verseny alatt is stabilan tudtam tartani az 1.55-ös időket, aztán vasárnap Endurance... Hála az égnek jön fel a csapatunk mint a talajvíz Én mondom patent motor ez a Bimota!
Esetleg ha tudnál egy K6-7 600-ast vagy 750-est jó áron intézni akkor szívesen kötnék veled üzletet!Pályamotornak szeretném szóval az sem olyan nagy baj ha nem teljesen makulátlan csak jó árban legyen!Köszi