mmatte elsőre szerintem menj egy komoly kört a mátrában mondjuk sasvár és füred között és ha az meg van akkor utána isteninek fog tünni a ring is....vagy próbáld ki karintiában a nockalmstrasse-t (A)
konnektorba odaenged bárki ha elötte köszönsz.
na csak óvatosan és majd írd meg ide milyen volt...
Sziasztok. szeretnék menni euroringre, életem első pályanapjára. Többen irták hogy szar az aszfalt. De sajnos a H.ringen soha nincs nyíltnap amikor itthon vagyok. Kicsit fosok ettől az aszfalt témától, vagy annyira nem szar a helyzet? Amúgy slickekkel mennék biztos ami biztos. És tudja-e valaki hogy konektor jár nyiltnapon gumimelegítőhöz?
Köszi
kb 60 ezer a licensz...utána már csak a szokásos költségek vannak ill kalkulálni kell az utazással mert Rijeka,Hungaroring,Pannoniaring,Brno a 4 helyszín azért azt érdemes tudni hogy a 60ezres cucchoz van legalább normális biztosítás ha eldobnád a vasat...
Igen itt néztem!Ami nekem van:Yoshimura TRC full system with stainless sleeve! A száma pedig:1109075.Én úgy néztem,hogy csak 750-re írják de megköszönném ha te is megnéznéd,több szem többet lát .Köszi szépen!
Itthon azt mo
ndták,hogy jó rá de a Yoshimura oldalán mégis külön cikkszámon szerepelnek és a papiron is ami a gyári dobozában volt csak a 750-est irja! Tanácstalan vagyok.
a 24-i délelőtti motorozásra van két reg-em. Ha van itt olyan aki menne szóljon (9.00től folyamatosan lehet menni),és úgy jelentkezek le,hogy mehessen a helyünkre.
Most nem igazán találatam épet az általad emlitett évjáratból, csak sérültek voltak... de az áraikat nem néztem mivel sérülésmentes kellett akinek hozom..
és különben is a feeling a lényeg nem a köridő
konnektorba odaenged bárki ha elötte köszönsz.
na csak óvatosan és majd írd meg ide milyen volt...
Köszi
Vagy Japán street legal van neked fent a motoron? Mert ott a part number-k is mások...
ndták,hogy jó rá de a Yoshimura oldalán mégis külön cikkszámon szerepelnek és a papiron is ami a gyári dobozában volt csak a 750-est irja! Tanácstalan vagyok.
Most nem igazán találatam épet az általad emlitett évjáratból, csak sérültek voltak... de az áraikat nem néztem mivel sérülésmentes kellett akinek hozom..