Szia,
Chrobák Jani szokott az Euroringen oktatni, az kezdőknek nagyon jó, megmutatja, hogyan kell ülnöd a motoron, helyes ívek, kiülés, fékezés, kigyorsítás, stb... Szerintem hasznos, bár nagyon fárasztó reggel 9től este 6ig 30 perces etapokban végigmotorozni a napot. viszont nagyon sokat tanulsz, én csak ajánlani tudom, a nyáron voltam.
1. kép: Bridgestone Racing Battlax Slick 180/640 és 190/645 méretekben (/55nek felenke meg). A kettő együtt 20.000 Ft vagy 12.000 Ft/db
2. kép: 5 db Metzeler Racetec Slick K2 180/55 méretekben (egyik nincs a képen, 4,5 mm körüli). Egyben 60.000 Ft vagy 10-15e/db
3. kép: 3 db Metzeler Racetec Slick K2 190/55 méretekben (12-15e/db) Egyben 37.000 Ft és 1 db Racetec RAIN K1 esőgumi 190/60 méretben 6 mm-es mintázattal 9.000 Ft. Igény szerint Racetec Slick K1 120/70-es gumival +6-8e Ft/db
Ne is mond, hajóra licitálok még 2 óra van az aukcióból és 32-en vagyunk rá ugyhogy "bid sniper"-t fogok használni hogy az uccsó 5 másodpercben vigye be a "halálos lövést"
nem a pénz költés a fő célom nekem sem hanem az új pályák érdekelnek.jövőre magyar bajnokság szerintem tuti nem lesz(már megint) és abban sem látok nagy élvezetet hogy csak a hringen van amit van aki évek óta ismer mert csak ott megy....ha meg leviszik a pringre akkor meg nem megy le a kutya se....
nem olvastad elég figyelmesen amit írtam.ha ott megy akkor utána isteníteni fogja a ring aszfaltját is és eszébe sem fog jutni hogy szar lenne. ezt írtam.
más akit érdekel az osztrák bajnokság annak itt vannak az árak
Basis für alle WM / EM-Lizenzen ist der Besitz einer Nationalen/EU(A/B)- oder Internationalen FIM Jahreslizenz!
Nationale/ EU Lizenz € 85,00 € 94,00 * Seitenwagen (erweiterte Leistung) € 85,00 € 111,00*
Nationale OSK - Clubsportlizenz € 29,00 € 94,00
Nationale/EU Junioren-Lizenz (bis 18 Jahre) € 27,00 € 94,00
Internationale Fahrerlizenzen (Preise exkl. Versicherung)
Internationale FIM Jahreslizenz € 85,00
Internationale FIM Tageslizenz € 42,00
EM / UEM Jahreslizenz (Preise siehe OSK Homepage)
EM / UEM Tageslizenz (Preise siehe OSK Homepage)
WM / FIM Jahreslizenz (Preise siehe OSK Homepage)
Sziasztok! Ferodo fékbetétek szezonvégi áron kimondottan pályázásra (is) minden motortípushoz! Érdeklődni a
varges90@yahoo.com emil címen vagy a 22/312-737 lehet!
Én is életemben először az Eringen voltam pályázni és semmi gondom nem volt vele.Arra,hogy szokjad picit a kanyarokat,tökéletes.Nem kell egyből az őrültek közé felmenni más pályán,az Eringen általában kevesebben vannak,lehet szépen lassan is menni és tanulni.A burkolatja tényleg nem a legjobb,de tanulni-ismerkedni megfelelő. A Mátrát nem javaslom tanulás céljára,mivel nagyon rossz az útminőség,tele kátyúkkal,gödrökkel,kavics,miegymás...Pár hete jártam ott..Lehet,hogy jók a kanyarok,de ott minden másra is figyelni kéne,teszem azt őzek,autósok,gyalogosok,biciklisek...De ezt úgyis tudod:))pályán ezt kiküszöbölheted,meg valószínű az esés kockázata is kisebb lesz:)))
Szóval menj bátran Eringre:)))
Ha óvatosan közlekedsz nem lehet baj. Az igaz hogy csúszósabb a pálya a kelleténél, de az is csak bizonyos keretek között. Mivel első pályanapod, ígyx feltételezem nem a határok feszegetésére törekedsz majd hanem a technika elsajátítására. Tehát ergo nagy baj nem lehet. Persze mindig mindenhol benne van a perec lehetősége, de ezt lehet redukálni önmérséklettel és odafigyeléssel
na bíztassad csak a hülyeségre... hátha esetleg meg is hal azon a "komoly" körön a mátrában.... mi a francnak kellene a mátrában gyakorolnia? Épp erre jó a pálya... kezdő csoport... vagy akár egy oktatás... mátrában gyakorolni... agyrém...
helló, igen, a motorok gyorsak, tempójuk halálos. Bőrruhát (szájpecekkel) minden valamire való S/M boltban kapsz Anélkül el se indulj a pályára/placcra
Chrobák Jani szokott az Euroringen oktatni, az kezdőknek nagyon jó, megmutatja, hogyan kell ülnöd a motoron, helyes ívek, kiülés, fékezés, kigyorsítás, stb... Szerintem hasznos, bár nagyon fárasztó reggel 9től este 6ig 30 perces etapokban végigmotorozni a napot. viszont nagyon sokat tanulsz, én csak ajánlani tudom, a nyáron voltam.
2. kép: 5 db Metzeler Racetec Slick K2 180/55 méretekben (egyik nincs a képen, 4,5 mm körüli). Egyben 60.000 Ft vagy 10-15e/db
3. kép: 3 db Metzeler Racetec Slick K2 190/55 méretekben (12-15e/db) Egyben 37.000 Ft és 1 db Racetec RAIN K1 esőgumi 190/60 méretben 6 mm-es mintázattal 9.000 Ft. Igény szerint Racetec Slick K1 120/70-es gumival +6-8e Ft/db
Próbált már valaki 600rr re 190 slick et rakni?
felmegy egyáltalán? és ha igen ,milyen vele menni?
LX
más akit érdekel az osztrák bajnokság annak itt vannak az árak
Basis für alle WM / EM-Lizenzen ist der Besitz einer Nationalen/EU(A/B)- oder Internationalen FIM Jahreslizenz!
Nationale/ EU Lizenz € 85,00 € 94,00 * Seitenwagen (erweiterte Leistung) € 85,00 € 111,00*
Nationale OSK - Clubsportlizenz € 29,00 € 94,00
Nationale/EU Junioren-Lizenz (bis 18 Jahre) € 27,00 € 94,00
Internationale Fahrerlizenzen (Preise exkl. Versicherung)
Internationale FIM Jahreslizenz € 85,00
Internationale FIM Tageslizenz € 42,00
EM / UEM Jahreslizenz (Preise siehe OSK Homepage)
EM / UEM Tageslizenz (Preise siehe OSK Homepage)
varges90@yahoo.com emil címen vagy a 22/312-737 lehet!
Szóval menj bátran Eringre:)))
LX
A mecsekbe szoktam motorozni jobb híján. Majd holnap este megírom milyen volt.