Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rijeka UEM ALpok Adria vasárnap, mi már itt vagyunk

http://magazin.topbike.hu/?p=1...

Üdv Gabi
Hello,

huh, anno olyan 180 körül volt.. hogy most mennyi azt még nem tudom.. de a minőségről annyit, hogy én nem vennék mást! Tesztelve is volt sajnos.. de jól vizsgázott.. Corsaro-t felhívod, elmondják.. ja és ugye te állíthatod össze.. szín, feliratok stb..

LX
jaja!55-öt egy mugellóért h is van?
LX, mi pénz volt a készíttetett ruha?
Szia,

miért nem csináltatsz? Méretre? Sz'tem a legjobb megoldás.. Én is csináltattam CORSARO-éknál.. Record ruha.. méretre.. mintha rám szabták volna érdemes átgondolni..

LX
gumit nem veszel? amúgy Spool van nekünk is, egész jó.
Eladó cuccok pályamotorozáshoz GSXR 600-750 K4-K5-höz valamint köridőmérő link
Milyen licensz mellé jár kedvezmény?
nekem eddig bejött a spool,kényelmes strapabiró,de még nem estem benne úgyhogy az ütésvédelméről nincs tapasztalat.hjc nél váltassz ki licencet kapsz rá kedvezményt.én 55 öt fizettem a mugellóért...
vikoo!
Most veszek majd ruhát a közel jövöben milyen a spool?
a gyári színt viszem fel rá, mert akkor rá tudom néha tenni az üléses gyári farokidomot. A lámpával kicsit gondba vagyok mert hétvégén nem volt idő megcsinálni. De remélem a héten el tudom intézni..
köszi
lámpa alakul már? milyen színű lesz a gép?
nyalom a hangod, jól néz ki a vas! Bárcsak már én is itt tartanék, de remélem 1 hónapon belül minden kész..
gyári.
oszt a légbeömlőn a háló gyári-é vagy az valami drótkosár?
há ilyenekkel.
Ombre a a pályaidomot milyen csavarokkal oldottad meg? Na gyorsan keressé képet nekem
06 20 335 4453
de jó nem?
MERT AZ AZT MUTATNÁ H GYORSULT BAZZEG!
Te gombázol? Erről beszéltem...
mé?
Egy dologban biztos lehetsz: olcsóbb nem lesz, leginkább a kis szériás (kézi összeszerelés) előállítás, valamint a remekbeszabott dollár/euro árfolyamok miatt.
jóféle kis cuccos,nekem bejött eddig csak írna már ki kissebb számokat...

Mijen számon érlek el?
Hol tudom megnézni?
Én számom: (30)237-4318