Kedves Luky!
Én másképp tudom. A kedves havaerod a kigyorsítás közepén elcsukta a gázt és felült. majd az Őt kívülről kerülő barátom karjának ment. A srác odament hozzá és megkérdezte mi volt a barátod nem monta hogy gondja lenne. egyébként eggyütt mentünk. pénteken és hétvégén beszélhettek vele. De általában szerintem kigyorsításon nem csinál ilyet az ember.
Hogy lennél rajta, ha csak a pályaszélén láttalak szerelni. Így is zseni a srác, hogy le tudott kapni 1x.
Különben meg köszi Gabesz, az a 4es sorozat elég csecse!
nekem a valami megoldást találjanak-ból ez jött le Gondolom arról van szó hogy vállaljon részt a kár helyrehozatalában, de a mai világban semmi nincs ingyen.. de mondom, senki oldalára nem állok, szétbaszna az ideg engem is ha valaki kiütné alólam a vasat, lehet kiköhögtetném vele a teljes javítást
Nem láttam az esetet de én lelki szemeimmel úgy képzelem, hogy a cimbid belülről vette az ívet és így kifelé sodródott ezáltal, a másik scár meg kívűlről kezdte az ívet, ezáltal a kigyorsítási rész belül lett volna. Így akadhattak össze, de lehet tévedek.. Az a baj hogy ilyen esetben nehéz igazságot tenni.
vazze kár hogy nem voltam kinnt tegnap
abban a kanyarban fogtam egyszer én is kavicsot
szerencse hogy neked nem lett bajod, a motort meg be kell tesázni azt hagyszójjon
KicsiJoe, és itt a száma:0670-9333013. Ja! Nem eszik embert .
Köszi.
Biztosan meg tudják beszélni a dolgot. Elvégre felnőtt emberek.
Én másképp tudom. A kedves havaerod a kigyorsítás közepén elcsukta a gázt és felült. majd az Őt kívülről kerülő barátom karjának ment. A srác odament hozzá és megkérdezte mi volt a barátod nem monta hogy gondja lenne. egyébként eggyütt mentünk. pénteken és hétvégén beszélhettek vele. De általában szerintem kigyorsításon nem csinál ilyet az ember.
Különben meg köszi Gabesz, az a 4es sorozat elég csecse!
Nem láttam az esetet de én lelki szemeimmel úgy képzelem, hogy a cimbid belülről vette az ívet és így kifelé sodródott ezáltal, a másik scár meg kívűlről kezdte az ívet, ezáltal a kigyorsítási rész belül lett volna. Így akadhattak össze, de lehet tévedek.. Az a baj hogy ilyen esetben nehéz igazságot tenni.
Pedig nem válogatok! Mindenki egyenrangú
Majd hétvégén hátha több sikerül!
Üdv Gabi
A képek frankók lettek, gratula hozzá! Csak egy baj velük, hogy 1 darab van csak rólam!
jól küldted neki!
Ezeket a gondolatokat megoszthatjátok nálunk is:
http://kozosseg.topbike.hu/for...
Itt hamarabb válaszolok bárkinek (mert ezt folyamatosan nézem)!
Üdv Gabi
abban a kanyarban fogtam egyszer én is kavicsot
szerencse hogy neked nem lett bajod, a motort meg be kell tesázni azt hagyszójjon