Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről eszembe jut egy vicc!
szavannán álsz kezedben egy bottal,sehol egy fa az oroszlán meg csak jön!
mit csinálsz?
?
leszurod a botot kétszer körbefutod és máris van két kör elönyöd!
sztem naongyorsan javulok!ezt nem hagyhatom
szép
Ne is bánd, rossz időt jósolnak...
Ekkora pali oszt "kehes" Szedd össze magad mert lesz egy pályanap előnyöm azt elhúzok és nem érsz utol
Sima elcsúszás volt. Viszont a kipuf kicsit meggyűrődött és az anyag kicsit megnyúlt egy helyen. Ez határolta be az elvágás helyét.

Remélem nem volt komoly esés!
Már a nyáron is írtam, hogy levágnék belőle egy kicsit, mert úgy mélyebb hangja lesz, de nem tettem sajnáltam volna. Utolsó mocizásom alkalmával Kakucson elcsúsztam és megnyomódott szegény. Gondoltam ez Isten akarata, eljött az idő. Viszont így már 18 centit vágtam le a tervezett 10 helyett. Hát menet-teljesítményben visszaesett egy kicsit 10 ezer felett, de a hangja az elviselhetetlenül nagy lett.
Szia!

Azért túlélem Miért vágtad le? Van érezhető hatása?
Szia Carlo!

Azt is meg lehet oldani. Tettünk az első telóba egy kis közdarabot, így jobban elő lehet feszíteni.
Most biztos ki leszel akadva, de elvágtam a jó kis Vince dobot, amit Tőled vettem.
nekem is volt tapasztalatom a ferodoval fékhatásra teljesen jó volt de a tárcsát teljesen hazavágta! (a 3-dik garnitúra után)
Nem is vitatom, hogy ezzel a futóművel ki lehet használni , de szerintem a Hornetben legfeljebb az előfeszítéssel lehet valamit kezdeni. Azt képzelem, hogy olyan, mint nekem volt a Fazer, húztam egy rendes féket és egyből összeesett a futómű
ha tudok segítek
26 nekem is kimarad ugylátom mer kehes vagyok
Szia! Jól vagy informálva! Mire lenne szükséged? Írhatsz privátban is: akirayanagawa@freemail.hu . Vagy 70/949-4341 .
én is ugy gondoltam h elég a gyári.de amikor beleraktam a xrac akkor biza uj féktávokat kellet vennem ugy lerövidültek! bár ahoz valoban elkél egy feszesebb futomű(már megvan )
ÖÖÖÖÖÖÖÖ...én a lányokat szeretem... Nagyon rendes tőled, még meglátom... Több tényezős a dolog, le kell még szerveznem... most úgy néz ki 30.-ai tesztnapra, és 4.-5. versenyre megyek fel...
Szerintem ez jó döntés.
Én továbbra is tartom, hogy az xrac fölösleges, futómű is kellene hozzá, hogy bírja a plusz teljesítményt. Persze nem tudom, hogy milyen köridőket mész, de nekem a 2:11-hez bőven elegendő (még így is sokkal többet bírna, csak egyelőre nem tudom kihasználni) az st.
Rád bízom. Én elég sokat mentem már idén is az XRAC-vel. Tény, hogy full hidegen nem fog valami jól de gyakorlatilag két fékezés és már rendben van a dolog. De olyat veszel amilyet akarsz. Biztos elég lesz a 110 szemes de mivel nem értek a Hornettekhez ezért minden eshetőséget számításba vettem.
Hali!
Nem tudjátok gumimelegítőt verseny hétvégére lehet bérelni valakitől?
www.arata.hu
Ferrodo-ból az Xrac-ot kérjed, láncszettet is kapsz jó pénzért.
Inkább az első kereket birizgáld. Ja és Bájó ki is cseréli neked.
köszönöm a segítségedet!
azthiszem mostmár kialakult bennem 1kép.fékbetét:
ferrodo st 14ezer v. gyári a honda szabónál 18ezer.
fogaskerék elöl marad hátul+2v3,ugyhogy megnézetem a láncot
is hátha azt még nem kell cserélni,azért nem szól a szervizes,
bár gondolom jobb lenne eggyütt cserélni,mondjuk az+10ezer.
köszönöm a hozzászolásodat!
de sajnos ennyi a keretem,1lőre sajnos azzal vagyok
elfoglalva,hogy hogyan fizesem ki a maradék törlesztőt
200-210es chf mellett,dehát ez az én gondom!
szivesen vennék 1pályamotort,még kedvező ajánlatot is kaptam,
őssz végén,sőt még az 1millám is meglenne,de nincs autóm,
amivel szállíthatnám..........
gondolkodtam rajta sokat,de 1lőre örülök,hogy kijárhatok néha pályázni+nézhetem hogyan mennek a "menők",nekem ezis
örömet okoz hiddel!
na bocsi az ömlengésért,szép estét!vagy inkább jó hétvégét,mindenkinek!
köszi!
ez szimpatikus ajánlat!
elmentetem a számod a reglapod alapján,
gondolom te vagy a szervízvezető...
köszi ddt!
azthiszem megfogadom a tanácsodat és jónak is tartom!
gondolod,hogy a 110szemes lánc nem elég,egyébként ezt ajánloták
a hornethez,a 15/45ös variációhoz...
a ferodónak nem elég az st változat?a versenycuc állítólag csak
melegen fog!ugyebár utcán többet használom és azért előveszem
télen is 1-2köre az utcában.........