jobbulást a talajgyakorlatosoknak, szóval az elsö pályanapokon nem szabad köridöre menni, nekem persze nagy a szám mert nekem ismét összejött, igaz hogy valami gáz lehet a futomüvemmel mert kb 6 kör alatt megtépte a vadiuj Ntec gumit és a délután a 30 kör alatt el is fogyott a kigyorsitási oldal, pedig a Dunlop köztudottan tartos slick
Szoval drága volt az uj pb 2:03.18
Tényleg sokkal jobbak a képek mint a multkor, élességet kellene belöni a távokra
Baluska hiányoltunk azért
Mondjuk még mindig "egyszerűbb" a 750 mint a 600,mert ott kb 20 versenyző tudja a 2 perc és az alatti időket.
De lehet még nem lesz megtöltve a rajtrács,még korán van,sokaknak még nem állt össze a moci.
Benne van a pakliba.Az összes hegesztésen újra át kellene menni,persze profinak(avi-val) és ne polírozzátok (köszörüljétek) le.
A hajszálrepedések végén pedig meg kellene fúrni és utánna hegeszteni.
sikerült már 14 ,de még messze vagyok idén a döntéstől.pont akkor ment szét a kipu mire elkezdett melegedni az idő meg én is.de csak lassan ahogy érzem.nem akarom megborítani mindjárt az elején.fék viszont hipermegabrutál lett de tényleg.
Tépjed neki ezerrel.
Szoval drága volt az uj pb 2:03.18
Tényleg sokkal jobbak a képek mint a multkor, élességet kellene belöni a távokra
Baluska hiányoltunk azért
De lehet még nem lesz megtöltve a rajtrács,még korán van,sokaknak még nem állt össze a moci.
A hajszálrepedések végén pedig meg kellene fúrni és utánna hegeszteni.
7 végi versenyen indulsz?
Hogy alakulnak a köridők?