Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Mennek a képek!
bberci@juropnet.hu
s=d
Csinálok, és elkülsöm a mail címedre, ha megadod...OK?
Gratula! (bolonduljál meg magadnak, irigy vagyok )
Tépjed neki ezerrel.
jobbulást a talajgyakorlatosoknak, szóval az elsö pályanapokon nem szabad köridöre menni, nekem persze nagy a szám mert nekem ismét összejött, igaz hogy valami gáz lehet a futomüvemmel mert kb 6 kör alatt megtépte a vadiuj Ntec gumit és a délután a 30 kör alatt el is fogyott a kigyorsitási oldal, pedig a Dunlop köztudottan tartos slick
Szoval drága volt az uj pb 2:03.18
Tényleg sokkal jobbak a képek mint a multkor, élességet kellene belöni a távokra
Baluska hiányoltunk azért
attakurva.össze kell szedni magam.majd jól odafigyelek
ezt csinálom vele.remélem jó lesz...
Mondjuk még mindig "egyszerűbb" a 750 mint a 600,mert ott kb 20 versenyző tudja a 2 perc és az alatti időket.
De lehet még nem lesz megtöltve a rajtrács,még korán van,sokaknak még nem állt össze a moci.
lesznek jócskán,kicsit kibővült a mezőny,van vagy 10-12 00-és az alatti emberke.
Benne van a pakliba.Az összes hegesztésen újra át kellene menni,persze profinak(avi-val) és ne polírozzátok (köszörüljétek) le.
A hajszálrepedések végén pedig meg kellene fúrni és utánna hegeszteni.
hát persze.gondolom fenomenálisan örölhetek az utolsó helynek 750 openban?sok indoló lesz abban?
Így van,ahogy érzed.Akkor a fékre már nem foghatod ha lassú vagy
7 végi versenyen indulsz?
és ha most megcsinálom eltörik máshol?
Van fotó róla?
Sztem amcsi a cucc.Ha japo lenne,nem lenne gond.
Van egy sérült Yoshimura RS-3-as dobom R6 ra...azt is tudná?
Találkozunk!
perec nem volt.egyszerüen szanaszarrá repedtek a hegesztések olyannyira hogy a leömlő 3 darabba lett.de majd most jól összeácskapcsozom
Az hogy lehet? Perec vagy egyéb nyalánkság? Vagy anyaghiba
de majd most kezelésbe veszem
darabokra esett
Mi lett az óperenciás tengerentúlról érkezett kipuff-al?
sikerült már 14 ,de még messze vagyok idén a döntéstől.pont akkor ment szét a kipu mire elkezdett melegedni az idő meg én is.de csak lassan ahogy érzem.nem akarom megborítani mindjárt az elején.fék viszont hipermegabrutál lett de tényleg.
Az se gond ha titán,van ismerősöm aki javítja azt is,akár cső tagot is cserél benne
Hogy alakulnak a köridők?