Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Valaki használ már Szayer Géza féle köridőmérőt?
tapasztalat?
Minden fotómasinás gurunak köszönet a kiváló képekért!
a tegnap...huhh...állat volt!
Kedves Benzingőzzel Fertőzött Bajtársaim! :)
Mint mindenki tudja a kawa indított egy játékot, ami sokatoknak már gondolom a könyökén jön ki! :)
Most mégis arra kérném azokat akiket még be lehet vetni, hogy szavazzon a mocimra, mert esélyeim vannak a dobogón végezni (jelenleg az első vagyok), és jól jönnének a támogató szavazatok!

A szavazó link a fotógalériámnál az er-6n képeknél elérhető!
Köszönet!
Mindenkinek széles utat és gumifákat! :) Örüljünk mert itt a tavasz!
Kedves Bakondi úr :) Jaj, köszönöm a sok képet, esetleg van még rólunk nálad? :D
Jaj, mekkorát motoroztunk tegnap :)
Szuper nap volt! (és jó hideg) :D
Termignoni kipufogódobok 115e, , Yamaha R1,R6R, FZ6S-N -be hátsó fékbetét szinte új 10e, MotoGP gumimelegítő eladó 55-ért!
A március 26.án készült Hungaroringes fotókat itt találjátok.

http://topbike.bikemag.hu/foto...

Ü
dv Gabi
már írtam is. Kössz!
Illetve kérem, hogy az alábbi linken jelezze!
Kössz Az oldalon nem találtam arra vonatkozó infót, hogy emberiesítve van Akkor várom.
Szia! A szervernek semmi baja, nem automatikus a regisztráció. Sajnos ezt nem én intézem, de szólok, hogy nézzenek rá.
mindjárt jön Badzoli, már szóltam neki..
Keresd a motorosok.hu-n Badzolit vagy Titanicot.
tud valaki elérhetőséget a MERSZ szervezőkhöz? Hétvége óta beteg a szerverük, nem küld jelszót, hogy foglalhassak az egyik estére asztalt náluk
30.-ára, ill. 4-5.-ére mennék fel a Hringre, utitársakat keresek, kölcsönös előnyökért!
A szőrőstalpú román yeti vinné el azt a takony időt innen valahová.
Egy kis okosság!
mi hiányzik még? jah amúgy tegnap hívtalak de a tesód vette fel, mondta hogy később leszel. utána meg egyből hívott fityesz azt mondta ma megy pestre és hoz ő szűrőt akkor....
na mindegy azért kösz