Már én is szívom a faxt ezzel a problémával, 2 bár van hátul és pirellivel megyek , míg nem mintással mentem semmi gond nem volt, ezzel úgy érzem nagyot tapad, de szét is szakad a gumma(lehet a diablo spcorsával van gond) de én is gyanakszom a gátlómra!
Azért még nem kopott le teljesen, csak láthatóan azon a részen nagyon kopik. Gondoltam lehet az a gond hogy kanyarkimenetnél túl későn gyorsítok ki, vagy esetleg...... nem tom....
R6rider-nek tört el két helyen a bokája, ma műtötték és neki fekete-szürke mocija van 6-os rajtszámmal. A fehér-kék r6 gyurma becenevű srácé, de neki semmi baja picit a lábát fájlalata. A második helyen motorozott, és éppen le akarta körözni r6ridert, de elérte a féktávot és a szó szórós értelmében kilökte a pályáról.
Kopik vagy tepi? Ha tepi akkor guminyomas es/vagy futomu problemad van, ami miatt tulmelegszik vagy kihul a gumi es emiatt szetteped ott ahol a nagy gazt huzod neki. Mert kopni/olvadni/szakadni ugyebar ott fog ahol a legnagyobb terhelest kapja....
Volna egy-két kérdésem. Nem régen kezdtem pályán is motorozni, és azt figyeltem meg hogy a hátsó gumim (metzeler racetec) mind két szélétől 2 cm távolságban 6 cm-es sávman intenzívebben kopik a gumi. A futófelület széléig használom a kanyarokban a gumit, még is az említett rész kopik jobban. Ez így jó? Esetleg másképpen kellene kigyorsítanom, vagy a kanyarbemenetnél lehet gond? Tanácsokat szeretnék kérni.
Előre is köszönöm!
Létezne, ha "live" lenne az oldal, ahova felpakolnánk... Nekünk megvannak az időeredmények, szétbontva, mindenhogy... Elméletileg ma lesz kész az oldal, eddig semmi... Ha kész, fent lesznek az eredmények és írok!
Viszont szeretnék beszélni a másik sráccal.
A vasárnapi R6 kupában történt baleset miatt szeretném megtudni R6rider - Sanyi telszámát.
Köszi
A 9-i hungaroringes pályanapra van egy felesleges foglalásom!A délutáni licenszes 3-as csoportba!
Érdekel valakit?
Ciao
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tudja-e valaki, mennyi idő kell, hogy az Euroringen készült képek felkerüljenek a honlapjukra?
Kíváncsi vagyok magamra
Előre is köszönöm!
25db lepedő! Csak 1db van 43-as, ami 280mm belső talphosszat jelent!
Dobozával matrica szettel!
Létezik olyan honlap ami a hétvégi versenyeredményeket és esetleg az időeredményeket részletezi az összes csoportban?