Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt megragadnám az alkalmet és vennék töled egyett!(pirosasnarancsos)vagy milyen az!mikor hol?
Ez érdekes, mivel konkrétan ezzel a fajta szivaccsal rajtam kívül más nem foglalkozik. Ha valóban tőlem származik, akkor gond nélkül kicserélem újra. Az utóbbi 3 évben csak bukásnál (a farokidommal együtt) szakadt szét szivacs ..
Szia!
Nem tőled vettem,de olyan mint ami a hirdetésben szerepel.
Nekem se segített senki és nem szívtam.
Mi volt a problémád?
Csak mert nekem 2 szezon után sincs semmi bajom vele
Hi. Mikor vetted tőlem?
ok!kösz! na majd lopok a teremből egy erős polifom szivacsot!
Licenc válltás segítség nélkül : szívás !
Srácok ne próbálja meg senki!
Predi szivacs nélkül olyan mit ha egy tömb jégen ülnél, minden gázadásra csúszol hátra a gép nyergében(kicsit kényelmetlen)!
A kiülésnél tehermentesíti a lábadat.A szivacson megtapad a bőrruci.
20perces menetnél akinek erős a lába nem tűnik fel,de egy endurance versenyen ahol egy órát lenyomsz egyben ott már nagyon fontos hogy tapadjon a szivacs.
most egy komoly kveszcsön:kell arra a szivacs?nagyon üt anélkül?nem lehet direktebben érezni ha szörén ülöd meg?
mert nem tettél rá powertépet!az mindennél jobb.nem kell mindenből a drága!(na jo ez csak lejáratókampány danger ellen mer ugye csunya volt)
Ja,tudom.Nekem is olyan van.Szét is ment a csám alatt.
van az 3ezerért is a aproban!
Milleréknél is van a dangerbe,igaz kicsit csípős(20000körül),meg a Full-Gas-ba is van Yoshi 14000-t.
Pályanapok előtt reggelente megy a "seprőautó",nincs mitől tartani.
Ha meg esni fog aznap akkor meg úgyse megy senki.
valaki esetleg nem tudná megmondani h debrecenbe hol lehet cross-ozni? pályát azt tudom h hol van meg minden de h elkezdeni járni edzésekre!? valaki ha tudja megköszönném :)
Keresd Ogre-Orange-t! Mobilja: 0630/454-4231.
de előtte mindhárom nap esni fog,és tuti szar dzsuvás lesz a pálya,nincs kedvem eldobni magam az első pályázós napon...Tuti tiszta homok-por lesz a pálya...de menjen,aki nem félti magát..
26.-án.nem lesz eső.30.-án igen.3.4.5 mocsok jo idő lesz 17-18 fokkal
jövő hetet mi is lemondtuk...szar idő lesz,inkább megyünk 30-án,meg ápr 3-án:))
Krézi ti mikor lesztek először?
bakker joe motorja millen szép lett!foto LFP-ben
sziasztok.ulés szivacsot keresnék ha tud valaki megköszönném