Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karugyintezes@freemail.hu
akkor hétfőn jössz ugye!?
most csinálom őket, egy fél óra azt kész
mi az email címed?
ez rendkívül szép összefoglaló volt
mikr lesznek zip-pelve a képek?
hétfőn sajnos nem tudok kimenni , dolgozni kell
szar slick bazdmeg!a házi készítésű kipufogo legyőzte!ennyit a japánokrol! jaa...hát az ugy vot (ill ott kezdődött)h sajnáltam a pénzt egy rendes auspuffra(mások álltal rendesnek tartott),erre ugyi készült a JJK aminek imádnivalo szép mély hangja lett,nem mint a tavalyi repedt fazék,és még a folytás is jobban sikerült mert elég szépeket lép a gépsárkány,na mindegy szoval leért majd ennek örömére a hátlappal együtt leszakadt az egész tölcsér,minek egyenes következménye lett egy jo nagy durranás,ami nem más volt mint a gumiköpenybe sürített kb 2bár nyomásu levegő pánikszerü távozása!ekkor még csak azthittem h átmentem vmi szaron,esetleg nem vettem észre joét v luckyt h előttem tökölnek és letapostam őket és huztam még egy kicsit d aztán gyorsan belihegtem a plexit mert rájajeszmítem h vmi odalett!boxutca kijáratánál tudtam megállni az öreg meg nézett h mi van,de akkor már szoltak neki rádi-jón h mehetnék a kipufogoé vissza ha nem tul sok szar van a gatyámba,és ráér utána kimosni a gatyát!hát kb ennyi de már megjavult és összeraktam azokat is amik a vad rázástol szétestek!
még megtehetjük
Majd én elmesélem!
Füléig döntött és leért a kipuff. Ami persze letört és szanaszét vágta a gumit. Még szerencse, hogy nem a célegyenes végén történt hanem az elején. Mondtam is neki, hirdesse meg itt az aprón, hogy vágott slick eladó.
Eszembe jutottál kint a pályán és mondtam Crazynek, milyen szerencséje van, hogy nem vagy kint. Ugrálhattatok volna harci díszben a büfétől a br irodáig.
Na meséld csak el a bidgestone slick esetét a kipufogó véggel
köszönet balus!jo fotok!hétfőn gyüvöl!?
csak éves szervíz volt, semmi több.
meg a ventillátort nézettem meg mert ciripel kicsit
Szervizelted? Felkészítetted pályázásra?
motoros-boy@freemail.hu
akkor postázhatod is szerintem
adnál egy mail címet?
enyém volt bizony
Jó cucc. Egyszerű de amit tudnia kell tudja.
Balu, igen uj! mondom csomagolásban van még. leirás is van hozzá, meg jelado, meg elem ami amugy nem jár hozzá
Hy Balázs! Te motorod állt ma a Hilczék előtt?
uj?:) engem érdekel
Balu pont most látom ezután érdeklődsz! Énis tesztelője voltam és Tökéletesen működik a cucc. jopáran használnak ilyet.
Valakit nem érdekel vadiuj köridőmérő elemmel, jeladoval csomagolásában, 20ezerért? Magyar Szayer Géza tipus.
Köszi!
én teszteltem, frankó cucc, Gézát hazavárjuk külhonból hogy gyártson még