szar slick bazdmeg!a házi készítésű kipufogo legyőzte!ennyit a japánokrol! jaa...hát az ugy vot (ill ott kezdődött)h sajnáltam a pénzt egy rendes auspuffra(mások álltal rendesnek tartott),erre ugyi készült a JJK aminek imádnivalo szép mély hangja lett,nem mint a tavalyi repedt fazék,és még a folytás is jobban sikerült mert elég szépeket lép a gépsárkány,na mindegy szoval leért majd ennek örömére a hátlappal együtt leszakadt az egész tölcsér,minek egyenes következménye lett egy jo nagy durranás,ami nem más volt mint a gumiköpenybe sürített kb 2bár nyomásu levegő pánikszerü távozása!ekkor még csak azthittem h átmentem vmi szaron,esetleg nem vettem észre joét v luckyt h előttem tökölnek és letapostam őket és huztam még egy kicsit d aztán gyorsan belihegtem a plexit mert rájajeszmítem h vmi odalett!boxutca kijáratánál tudtam megállni az öreg meg nézett h mi van,de akkor már szoltak neki rádi-jón h mehetnék a kipufogoé vissza ha nem tul sok szar van a gatyámba,és ráér utána kimosni a gatyát!hát kb ennyi de már megjavult és összeraktam azokat is amik a vad rázástol szétestek!
Majd én elmesélem!
Füléig döntött és leért a kipuff. Ami persze letört és szanaszét vágta a gumit. Még szerencse, hogy nem a célegyenes végén történt hanem az elején. Mondtam is neki, hirdesse meg itt az aprón, hogy vágott slick eladó.
Eszembe jutottál kint a pályán és mondtam Crazynek, milyen szerencséje van, hogy nem vagy kint. Ugrálhattatok volna harci díszben a büfétől a br irodáig.
mi az email címed?
Füléig döntött és leért a kipuff. Ami persze letört és szanaszét vágta a gumit. Még szerencse, hogy nem a célegyenes végén történt hanem az elején. Mondtam is neki, hirdesse meg itt az aprón, hogy vágott slick eladó.
Eszembe jutottál kint a pályán és mondtam Crazynek, milyen szerencséje van, hogy nem vagy kint. Ugrálhattatok volna harci díszben a büfétől a br irodáig.
meg a ventillátort nézettem meg mert ciripel kicsit
adnál egy mail címet?