kell tartalékba! Igen oda esztergáltattam műanyagból egy peremet és szélvédőragasztóval beletaknyoltam meg csavar is fogja. festve is van meg matricázva
jah persze a volvo
Eladó lenne sürgősen egy Akra rendszer full titán 07-08 R1-re való! Holnap a hungaroringen leszek ott meg lehet nézni, akár meg is lehet venni! Az ára:200.000 FT!
Akkor az egyik eladó, nem?
A felfogatása egyébként hol van? Illetve az idomot nem kellett még alakítani? Ahogy néztem a képet, a lámpa előtt-alul még van plussz anyag. (remélem érthetően írtam...) Azt hogy csináltátok?
A Te idomod hogy készült? Festés, vagy matrica? A Volvo a szponzorod?
www.louis.de
én ott vettem ilyen projektoros lámpát. Úgy emlékszem fillérekért adták. Persze akkor kedvezményes volt és az árfolyam sem 300 körül mozgott
Ne ilyesmire gondoltam...
Még jól is néz ki. Ha megtennéd és megosztanád a bolt címét az sokat segítene. Egyébként mennyi volt? És mennyire kellett faragni?
Közben egy másik téma is eszembe jutott.
Jó lenne, ha a gép kinézne valahogy, és idomokat szeretném lefújni. Nem vagyok fényező mester, de a neten találtam pár helyet, és a spray festés szimpatikusnak tűnik. Van valakinek tapasztalata Very Well, vagy Colorworks sprayfestékekkel?
Most ez tűnik a legjobb megoldásnak, spray + a végén matricák...
Köszi a válaszokat.
Nekem is nagyon bejön az endurace megoldás, csak olyat nem találtam még. A mostani Superbike magazinban, illetve a kiállításon egy Motul plakáton is láttam, és ahogy néztem, azokat nagyon nem is kell faragni... Egyébként még azon is gondolkodtam, hogy egy kocsi (Roomster (vagy új Fabia?), Corolla) kötlámpáját kellene egy bontóból beújítani, az 90 fokkal elforgatva már szinte endurancéra hajaz...
Ha valakinek van valami tippje jó fényszórós boltra, akkor azt szívesen veszem...
A hátsónál (bár még nem vettem meg) egy olyan rendszámtartó konzol lesz, ahova a féklámpa és az indexek is felmennek, a pályán meg csak lecsavarozom...
Köszi , de már meg van oldva minden sikerült az illetékes elvtársnővel felvenni a kapcsolatot!
Csak teljesen el voltam keseredve , hogy már nem jön össze ,de hétfőre kész!
Én a gyári lámpát fogom most a hétvégén belefaragni a pályaidomba, de a projektoros lámpa lehet tényleg a megoldás, ráadásul a gikszereknek qrva jól is áll, tiszta Endurances design. Egy 600RR-nél ez ugye kevésbé szerencsés megoldás.
Hátsó lámpát már megoldottad?
Sziasztok!
GSX-R1000, K7-es gépre teszek pályaidomot, de szeretném azért utcán is használni. Ehhez kellene valami megoldás az első lámpára, valakinek valami ötlet?
Nem szeretnék sok10.000 Ft-ot rákölteni, a lényeg, hogy a szerv ne nagyon kötekedjen, éjszaka úgysem akarok motorozni...
jah persze a volvo