Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem addig még úgy is beszélünk.
Én nem tudok sajna ilyen előre tevezni
aggyá
téli gumival kell menni :-)
szeva tuti!
Tudom de csak nagyobb rá az esély amikor 10 fok van és nem 30!
Te jövöl?
attól mindig kell fosni
Sziasztok! Április 12.vasárnap esti motorozásra érdemes felmenni? Van már olyan meleg hogy ne attól keljen fosni hogy feltaknyolok?
nekem sosem elég!
akkor menünk?
Üdv!

"Tekintettel arra, hogy 2009 március 16.-án a BR Organisation Kft. 6 éve változatlan grafikájú és szerkezetű honlapja megújul, kivételesen az első Motoros Napra már ettől az időponttól megnyílik a lehetőség az Online regisztrációra. " idézet bro oldalról.
Akkor az ápr.3-ai nyílt napra hol is lehet jelentkezni?
Az király.
Annyit ,hogy a nap végén már csak páran szoktak felmenni a szabadmotorozásra(mindenki ki van purcanva,szétmotorozta magát)
Gyári előírás általában 2 év! A fékfolyadékra is (utcán), és a telóra is igaz ez kb. Pályahasználat esetén sűrűbben!
attól függ, hogyan számolod, és mire használod, ha csak pálya akkor macerás minden évben fényeztetni az idomokat, és építeni, stb... viszont ha utcai. és évente cseréled, akkor viszonylag keveset veszít az értékéből, főleg ha jól számíttatod be, szezon elején meg úgy is dukálna a fékbetét/olaj/gumi/lánc/lánckerék/kuplung /csere, mindezt összevetve lehet hogy jobban megéri... nekem is van egy tartalék motorom, amit streetfighternek használtam, most 4 éves kicsit sajnálom is elengedni a kezét, ezzel sosem volt semmi baj, az összes többinél vagy a váz repedt el, vagy egy szelep szakadt le...
vegyél egy két ujmootort azt maj nem gond he...a hutő viz
Hááát, aki megteheti, hogy 1-2 évente cserélgesse!
Az én mocim Májusban lesz 3 éves, akkor már igencsak esedékes a csere.
értettem
kuss van szovjet geci
pofázik az elítélt ..
séta van ..
. . . . . . .
én a motorral együtt szoktam cserélni 1-2 évente :-)))))
És hűtőfolyadékot milyen sűrűn érdemes, vagy kell cserélni?
ennyiért mennyit lehet gördülni?
1-2 évente újítanak valamit, meg árat is emelnek :-)

DOT 3 DOT 4 DOT 5.1 RBF 600 RBF 660
Száraz forráspont 205 230 260 312 325
Nedves forráspont 140 155 180 216 204
Most látom, hogy már létezik RBF 660 Factory Line
Racing Brake Fluid is.
rbf600 ezerszer jobb, azt vedd... az 5.1-nél már rég beesne a fékpedál amikor a másik még bírja...