"Tekintettel arra, hogy 2009 március 16.-án a BR Organisation Kft. 6 éve változatlan grafikájú és szerkezetű honlapja megújul, kivételesen az első Motoros Napra már ettől az időponttól megnyílik a lehetőség az Online regisztrációra. " idézet bro oldalról.
Akkor az ápr.3-ai nyílt napra hol is lehet jelentkezni?
attól függ, hogyan számolod, és mire használod, ha csak pálya akkor macerás minden évben fényeztetni az idomokat, és építeni, stb... viszont ha utcai. és évente cseréled, akkor viszonylag keveset veszít az értékéből, főleg ha jól számíttatod be, szezon elején meg úgy is dukálna a fékbetét/olaj/gumi/lánc/lánckerék/kuplung /csere, mindezt összevetve lehet hogy jobban megéri... nekem is van egy tartalék motorom, amit streetfighternek használtam, most 4 éves kicsit sajnálom is elengedni a kezét, ezzel sosem volt semmi baj, az összes többinél vagy a váz repedt el, vagy egy szelep szakadt le...
Tudom de csak nagyobb rá az esély amikor 10 fok van és nem 30!
Te jövöl?
"Tekintettel arra, hogy 2009 március 16.-án a BR Organisation Kft. 6 éve változatlan grafikájú és szerkezetű honlapja megújul, kivételesen az első Motoros Napra már ettől az időponttól megnyílik a lehetőség az Online regisztrációra. " idézet bro oldalról.
Akkor az ápr.3-ai nyílt napra hol is lehet jelentkezni?
Az én mocim Májusban lesz 3 éves, akkor már igencsak esedékes a csere.
séta van ..
. . . . . . .
DOT 3 DOT 4 DOT 5.1 RBF 600 RBF 660
Száraz forráspont 205 230 260 312 325
Nedves forráspont 140 155 180 216 204
Racing Brake Fluid is.