Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor nem akartam már lehidalni a toloerőtől azaz mire megszoktam és már mertem csavarni neki kanyarbol kifelé akkor mindenkép gyorsabb lett a karikám!nekem,egy ezressel,... nem tom millen egy haccáz!
Aha akkor szerinted jó lesz úgy hogy előre eggyel kiebbet rakok fel hátúl meg marad a 2-vel nagyobb....időbe jelent valamit szerinted (szerintetek)?
még az ezrest is rövidítik!én speciel előre -2 hátra +1 a gépsárkányba!
Szia Zema.....köszönöm szépen ezt gondoltam én is csak azért kérdeztem hogy esetleg nem lenne e túlságosan rövid....de ez lesz mert más nincs a 600-as legalábbis én úgy érzem hogy egy kicsit gyengécske kigyorsításnál ezért gondoltam hogy esetleg rövidítek...még egy kicsit hátha egy cseppet mozgékonyabb lesz a gép.....kigyorsításnál
mikor futunk össze apa!?és hol?én a XII-be leszek egész héten!jársz erre?ajánlom h de!
Ez a hátsógumi méretétől és a motor teljesítményétől is függ!
Én ezeket használtam:
180-assal: 15/45,
190-essel: 15/46,
195-össel: 15/47.
Ha rövid lesz, majd visszacseréled.
Sziasztok csatlakoznék az elöttem szólóhoz....nekem is az lenne a kérdésem hogy milyen áttétel jó a Zx-6 oshoz 2007-es hátúl 2 vel nagyobb van már de azt mondják előre egyel kisebb is kéne nem lesz túl rövid? hátúl 45-ös van most elől 16 de lehet 15-ös kéne?
Pályára nem lesz túl rövid.
Üdv mindenkinek!

Egy kérdésem lenne azokhoz akik pályáznak, áttétel ügyben. Arra gondoltam előre 1-el kisebbet 15-öst, hátra 2-vel nagyobbat 45-ös fogaskereket rakok. (GSXR K6 600) Vagy ez túl rövid már? Elég csak előre?
hát nézd, mivel 3 és fél hét mulva indlunk Jerezbe vagy 4 hét mulva Almeriába ezért gondolom hogy neked is fontos picit ezt szervezni, tehát minél elöbb. repjegyet kell venni, motort gumit, börcuccot odaadni a szállitonak, nekem szállást kelle keresnem neked és ha jön valaki akkor neki is stb.
ja még utalnom is kell a rendezönek a pénzeket.
Már öten vagyunk
Köszi.
Hali!
Most rakott föl valaki ide a sportmotorra 25 péz/db
Mennék mint állat. Meddig lehet szólni ha összejönnek a dolgok?
Sziasztok tud valaki infót köridőmérőkről mijet,miért érdemes és kb mi pénz. előre is köszi.
Újévi meglepetés!
Tegnap Balu barátom végre megérkezett hozzám! (biztos rossz irányba indult, nem akart megfordulni és körbeutazta a földet )
De legalább megjött és ezt hozta: 2008.10.19.Dunlop Trophy 600 képek
Hát jobb később mint soha, de azért köszönjük!
Sziasztok!
D209 GP, vagy D211, esetleg Supercorsa gumikat keresek, 2 garniturát, újat, 120/70, ill. 190/55 méretben. Pirelli-ből SC2-es keveréket, Dunlopból 7433-as, vagy ahhoz hasonló medium-ot.
Ha vkinek van elfekvőben, vagy tud jó áron kérlek szóljatok! Köszi!
Remélem mindenkinek jol sikerült az átcsuszás 2009-be
Kurva hideg van, baromi messze még az árpilis amikor ujra nyilik a Hungaroring. Nem is birja ki mindenki addig! Aki teheti tartson velünk a napsütéses délspanyolországba. 4 nap a világhirü Jerezi pályán vagy 4 nap Almeriái pályán.
Nem kell azon törnöd a fejed hogy hogy jut le a motorod, mert 80.000 ft ért oda vissza megoldott a szállitás. El sem hiszed mennyit tud javitani a szezonodon egy ilyen kezdet! Az egésznapi pályázások csoportbeosztásban kezdöknek is van csoport akár oktatással.
Arrol nem beszélve hogy nevetséges áron találtam repülöjegyet. Pozsonybol London oda vissza áron illetékekkel 60 euro és London - Jerez meg oda-visza nevetséges 48 euro az illetékekkel együtt. Tehát a totál árak az összes repüljegyre oda vissza illetékekkel nincs 120 euro azaz kb 30.000 ft a Ryanairrel. Ennek nem lehet ellenállni.....
Almeriára hasonlo a helyzet hiszen Ryanair repül Malagába is, Murciába is meg Alicantéba is fillérkért.
Az ujévet nem kezdheti annál jobban egy motoros hogy eldönti élete legjobb motorozását és velünk tart.
Eddig négyen vagyunk: Öfelsége, Aquabase, Repsol Norbi és jomagam. Dönts gyorsan, a szállás ilyenkor nagyon olcso spanyolban hiszen nincs szezon, 30 euro alatt szoktam foglalni reggelivel. Àltalában ilyenkor télen nemcsak mi amatörök cuccolunk le a dél spanyol pályákra hanem az összes europai versenyzök látogatják az amatör edzéseket hiszen nekik is szükségük van edzésre tesztelésre, tavaly Andy Meklauval, Jeremy Mc Williamssel és Ron Haslammel, Rizmayer Gabival és Juhász Dáviddal edzettünk és versenyeztünk együtt.
Jelentkezni itt vagy a motorosok.hu többnapos pályázások alatt lehet.
4 napos Jerezi pályázás január 29 - február 1 540 euro
4 napos Almeriai pályázás február 3-6 419 euro (az ötödik nap mindössze +70 euro)
Svéd
B.U.E.K ! a plexi mogeee mindenki
Boldog új évet az összes térdencsúszkáló örültnek
na ja...csuszkála kezed a kesztyüben,pár perc után megizzad,majd felpuhul a bőr a kezeden,majd a felpuhult bőr szép nagy darabokban leszakadozik a bütykeidről! meg persze véd is!nekem van spéci meccsen használt egyberagasztott bandázsom,amit ugy vágtunk le a kezemről h fel tudjam venni mint egy kesztyüt,na az minden alkalommal rajtam van
Bocs helyesen: zsákoláshoz... pedig még nem is ittam semmit...
A páromtól kaptam ajándékba kesztyűt meg valami kombinált lábfej és sípcsontvédőt, de sztem is fölös szákoláshoz... a bandázs akkor hasznos, mert azt is kaptam tök profit...mi az előnye, hogy még zsákolókesztyű alá is kell? Véd a sérüléstől?
bandázs sztem mindenképp kell!lábra nem kell semmi!k1-es versenyzőkkel készültem sokáig ők nem használtak lábon semmit!