Nem tudom kedves, hogy hova küldted, (akkor lehet Gyurkesznak?) mert én nem kaptam semmit :(
No de sebaj, akkor átengedem az üzletelést a "rendes pasas"-omnak :) Hátha ő hatásosabban tud érvelni
Én is pályáznék az emelődre, igaz én Hondás vagyok, de max. odaadom Gyurkesznek a tiédet, én meg lenyúlom az ő sima piros emelőjét. (Gyurkesz barátnője vagyok)
Ha esetleg még nem fixáltad le a boltot, keress meg légyszíves emailben. (zsanett.kasai@gmail.com)
KÖSZI!
Nekem van 1 fölös pár. Sárga-fekete Yamahás. Az első a villák aljánál emel, a hátsó emelőszemhez állítható tipusfüggetlen. Ha kell képeket küldök. Adj egy mail címet, vagy MSN, Skype is jó.
Eladó egy feleslegessévált GSX-R K6 600-as, magyarországi, rendszámos,sportszűrővel, idomok nélkűl, 6700km! Pályán is volt használva!
Ár:1100000ft
tel.:06209805480
Sziasztok!
Megvannak a Mersz idei pályaestjeinek időpontjai a Hungaroringen:
- Április 17.
- Április 30.
- Május 6.
- Május 22.
- Június 4.
- Június 18.
- Július 3.
- Július 31.
- Augusztus 18.
- Szeptember 2.
Jegyek (karszalagok) átvétele 17:00 órától, a pálya pedig 18:00-tól 20:00-ig használható a kedved szerint, csoport beosztás nélkül. A jelentkezést a http://www.mersz.hu oldalon. Ár: 13000 (tagoknak 11000).
Figyeld az oldalt a további részletekért.
Szerintem kevered valamivel, mert jóval (irreálisan) drágább volt. Egyezkedek most egy sráccal. Ha összejön az üzlet, akkor neki valószínűleg nem kell majd a pályaidom. Ha így lesz dobok majd egy üzenetet. Úgy láttam van mailcímed megadva...
Felteszem a kérdést és elhalászod az emelőmet.