Tamsa. nekem a napokban érkezik idomgarnitúra akkor tudok mondani infót, hogy milyen.
Juhász Dávid. akkor ne szedd szét közúton kellenek a cuccok rá, nekem is így van csak slick gumi van fent.
Múltkor olvastam, hogy utángyártott idomokról volt szó. Érdekelne, hogy van e valakinek valamilyen tapasztalata ez ebay-ről (asszem Hong Kong-ből) rendelhető idomgarnitúrákról (olyasmi, mint ami a mellékelt képen is van)? pl:festés minőség, idom anyagának a minősége, stb...
de az enyém csak nem tudom hogy hogyan lehet jó kis pálya motort varázsolni belöle mert az oké hogy le kell venni az indexeket világitást meg öninditott meg az ilyeneket de után még miket kel meg hogy kell meg csinálni az idomokat hogy pálya idom legyen azokat nem vágom ezért kérek tanácsot
Juhász Dávid. akkor ne szedd szét közúton kellenek a cuccok rá, nekem is így van csak slick gumi van fent.
Múltkor olvastam, hogy utángyártott idomokról volt szó. Érdekelne, hogy van e valakinek valamilyen tapasztalata ez ebay-ről (asszem Hong Kong-ből) rendelhető idomgarnitúrákról (olyasmi, mint ami a mellékelt képen is van)? pl:festés minőség, idom anyagának a minősége, stb...
Üdv
Termignoni kipufogó bilincsekkel 130.000 Ft
-Valtermoto Yamaha hajló fék és kuplungkar (feketére eloxálva) 25.000 Ft (jó a R1 04-08 modellre és R6 05-08)
-LSL bukógomba szett+emelőszem+deknivédő+kormányvég (bordóra eloxáltak) 40.000 Ft
-Extreme Tech2 kormánygátló 20 fokozatban állítható, pirosra eloxálva 55.000 Ft
-Valtermoto rendszámtáblataró 12.000 Ft
-GOOD RIDGE fémfékcsővek bordóra eloxálva, a csavarok pedig feketére 35.000 Ft
-majdnem új fékbetétek (500 km futott, 3 pár= 35e)
-besülyeztett ledes indexek (2 pár) 12.000Ft/pár
-intergált hátsó lámpa 22.000 Ft.
Ugyanitt slick gumik hatalmas választékban! 5e-12e állapottól függően!
kinek lenne eladó pálya mocija 125 vagy 250-es ?
és esetleg csere érdekelné egy ilyen mocira?
Részem külön kösszi a rólam készülteket!
tubi#43 R széria