a faszért nem mentem ki tegnap jegyért.eddig mindig elég volt ha megvettem 2 nappal előtte.mi történt most?idén 2 lehetőségem volt kimenni 1.juni 8.-án de akkor valaki ki kigyujtota a gixerét ezért a egy menet után fujva lett az egész.2.most erre nincs hely.eladó a motorom
futón szállítási ajánlatom törölve!holnap reggel akartam jegyet venni,de kicsit beszoptam mert elfogyott.nem tud valaki felmondott jegyet?ha igen dobjon már egy telt.06 20 335-4453 kösz
Viszont van egy nagy problémám. Beszart az utifutihúzó autóm és ha valaki nem tudja kivinni Szigetszentmiklósról a mocimat, akkor a vasárnapi motorozás ugrott.
Tehát a kérdésem a következő: Tud valaki nekem segíteni ez ügyben?
Nettó 15500.-, ahogy én tudom.
Nekem nem olyan sürgős. Bár jeleztem Szayerg-nak, hogy kell, de ha később lesz, az se baj. Csak legyen. Nekem nem fontos az "első tízbe kerülés".
Üdv. Csaba
Meg, de csak ha jógyerek leszel!
Elvileg jövőhéten érkezik meg a másik 10db kijelző, akkor lesz még. És mivel úgy néz ki igény is van rá, azután is készítem ahogy tudom.
Licenc-esbe persze még volt hely
Segítenék, de nem tudunk,mert mi is két motort viszünk ki és nincs több hely az utánfutónkon...
Elfogyott minden közúti kategóriába érvényes jegy a vasárnapi BRO nyíltnapra!
Tehát a kérdésem a következő: Tud valaki nekem segíteni ez ügyben?
Nekem nem olyan sürgős. Bár jeleztem Szayerg-nak, hogy kell, de ha később lesz, az se baj. Csak legyen. Nekem nem fontos az "első tízbe kerülés".
Üdv. Csaba
Elvileg jövőhéten érkezik meg a másik 10db kijelző, akkor lesz még. És mivel úgy néz ki igény is van rá, azután is készítem ahogy tudom.