Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aggyad csak el az egyiket!de nekem
a faszért nem mentem ki tegnap jegyért.eddig mindig elég volt ha megvettem 2 nappal előtte.mi történt most?idén 2 lehetőségem volt kimenni 1.juni 8.-án de akkor valaki ki kigyujtota a gixerét ezért a egy menet után fujva lett az egész.2.most erre nincs hely.eladó a motorom
délelöttre is meg du-ra is vettem jegyet!jipijé...:)
Szerzel sportorvosit, kiváltod a licencet és már válthatsz is helyet.
de az hogy lehet hogy elfogyott nem ugy van hogy aznap 8tol lehet megvenni
ÉS AZ MI?nem érdekel hogy hogyan de MENNI AKAROK!
Nem tudok Én is ma beszéltem velük telefonon és akkor mondták, hogy elfogyott a közúti csoport
Licenc-esbe persze még volt hely
Én is most olvasom a BRO lapon hogy minden jegy elkelt akinek nincs meg a jegye az ne jöjjön
lehet hogy meg kellene kérdezni brian-t hátha tud valami megoldást....BRIAN!SEGICCCSSSSSS.
ha kijössz hozzánk szombaton 2-ig ,felrakjuk.Gödre.pesttől 10 perc a 2/A-n
futón szállítási ajánlatom törölve!holnap reggel akartam jegyet venni,de kicsit beszoptam mert elfogyott.nem tud valaki felmondott jegyet?ha igen dobjon már egy telt.06 20 335-4453 kösz
És ötlet hogy vasárnap hol tudnám feltetni pesten? vagy szombaton? Nemnagyon ismerem még pestet...
BércziDave jól mondja, de szerintem most vasárnap nem lesz kint gumis
Minden nyíltnapon van kint minimum 1gumis..most is lesz ,tuti!
Lesz kinnt gumis vasárnap a hringen? Vagy tud valaki gumist aki hétvégén is dolgozik?
ha valakinek ki kell vinni a mociját vasárnap a ringre vác környékéről szóljon mert van még egy hely a futón....mondom egy!
Szia Csaba!
Segítenék, de nem tudunk,mert mi is két motort viszünk ki és nincs több hely az utánfutónkon...
Nagyszerű. Már is beljebb vagyok 20 rugóval.
Figyelem!
Elfogyott minden közúti kategóriába érvényes jegy a vasárnapi BRO nyíltnapra!
Én is beneveznék!
Viszont van egy nagy problémám. Beszart az utifutihúzó autóm és ha valaki nem tudja kivinni Szigetszentmiklósról a mocimat, akkor a vasárnapi motorozás ugrott.
Tehát a kérdésem a következő: Tud valaki nekem segíteni ez ügyben?
Nettó 15500.-, ahogy én tudom.
Nekem nem olyan sürgős. Bár jeleztem Szayerg-nak, hogy kell, de ha később lesz, az se baj. Csak legyen. Nekem nem fontos az "első tízbe kerülés".
Üdv. Csaba
Mennyi lesz az ára a kütyünek?
Meg, de csak ha jógyerek leszel!
Elvileg jövőhéten érkezik meg a másik 10db kijelző, akkor lesz még. És mivel úgy néz ki igény is van rá, azután is készítem ahogy tudom.
Változott a program ezért vasárnap kerül megrendezésre a nyiltnap.