Elől -1 és -2 között szerintem jelentős a különbség
Ha jól emlékszem a -2 +2 kombináció is fölkerült, szerintem az brutál, ahhoz már egy quick shifter is kell
carlo!
elöl-1 hátul+2,az majdhogynem ua.mint az elöl -2!nekem még az ezres sem emelgeti csak ugy az elejét ketesben kanyarbol kifelé!pedig elöl-2 van!lehet h lepukkant széthajtott a szépségem?vagy a te r6-od über mega giga brutál?
ebben igazad van, csak amikor rájöttem hogy ez ugy kopik mint a vaj, pénz meg nem volt ujra ,ugyhogy kicsit leálltam ugyhogy azóta huzom, okt legelején elmegyek egy szlovák turára, aztán mehet a kukába!
a legrosszabb hogy futófelületen, megrepedt,de nem tudom mitől vagy 10mm en
te is már vagy 4hónapja cseréled a gumidat ost mégmégis ugyanaz van!
kezdésnek jó volt az neked! majd jövőre tehetsz rá 1" rr"-t vagy vmi pálya-utca keveréket...
azt elhiszem!
én is felhoztam a téli motoros cucokat,ozt okt.elején hazatekerek benne ost hali,
lefagyasztom télire vagyis csak kis távokat megyek,max a nagyi-ig 50km!
bár ugye év elején ez is veszélyesnek bizonyult itt üldöztek a rendőrök,meg útzár...
mégjóhogy helikopter nem volt...
a ddt multkor(zeptember3án)szemrevételezte a gumikat és szerinte
még elmegy idén,meg jövő év elején.hálisten erre sem kell kötenem...
helyette vettem kesztyűt 30ért(a gumipár szereléssel ócsóbb volt),
megmég kéne búkó,a shark xsi-néztem ki ami kb.70ezer,ha tudsz ocsóért vagy vki?
lassan nekem is anyni van benne,17 körül van, azóta is huzom még a d208 at, pedig már rég lekellett volna dobnom, talán most veszek majd egyet hátra, ha végre kiöklöm hogy milyen legyen, az elsőt még hagyom, igy jövő tavaszig tuti birja a szekér aztán párban lecserélem őket,,,
most jöttem haza Szarvasra letoltam 180km ert, hát elég hüvi volt
múlt héten sikerült megcsináltatnom a 18ezres szervicét!hálisten
neked hogyáll a mocid,mennyi van benne?
az okt.2,még esélyes,deha összejön a vasárnap akkor nemvalószinü...
Ű megoszt állandójan vátoztattya egyszer ezt mondondanak honap megmánmástot!
nosztán adjuk össze megvonjuk ki,a végén ugyis akko tudjok meg mikomán megvert az eső!
Elöl 1 fogszámcsökkentés, közelítőleg = hátul 3 forgszámot növelsz!
Példa:
Ha a gyári 15-45: akkor az áttétel: 3,00
-1 elöl, változatlan hátul: 14-45, áttétel: 3,21
vagy
+3 hátul, változatlan elöl: 15-48, áttétel: 3,20
Vágod?
Elől -1 és -2 között szerintem jelentős a különbség
Ha jól emlékszem a -2 +2 kombináció is fölkerült, szerintem az brutál, ahhoz már egy quick shifter is kell
Gratula a cucchoz,minden elismerésem Hol és mikortól lehet megvásárolni a portékát?
Üdv
elöl-1 hátul+2,az majdhogynem ua.mint az elöl -2!nekem még az ezres sem emelgeti csak ugy az elejét ketesben kanyarbol kifelé!pedig elöl-2 van!lehet h lepukkant széthajtott a szépségem?vagy a te r6-od über mega giga brutál?
a legrosszabb hogy futófelületen, megrepedt,de nem tudom mitől vagy 10mm en
csak az iróivénám előtört...
kezdésnek jó volt az neked! majd jövőre tehetsz rá 1" rr"-t vagy vmi pálya-utca keveréket...
én is felhoztam a téli motoros cucokat,ozt okt.elején hazatekerek benne ost hali,
lefagyasztom télire vagyis csak kis távokat megyek,max a nagyi-ig 50km!
bár ugye év elején ez is veszélyesnek bizonyult itt üldöztek a rendőrök,meg útzár...
mégjóhogy helikopter nem volt...
még elmegy idén,meg jövő év elején.hálisten erre sem kell kötenem...
helyette vettem kesztyűt 30ért(a gumipár szereléssel ócsóbb volt),
megmég kéne búkó,a shark xsi-néztem ki ami kb.70ezer,ha tudsz ocsóért vagy vki?
most jöttem haza Szarvasra letoltam 180km ert, hát elég hüvi volt
neked hogyáll a mocid,mennyi van benne?
az okt.2,még esélyes,deha összejön a vasárnap akkor nemvalószinü...
nosztán adjuk össze megvonjuk ki,a végén ugyis akko tudjok meg mikomán megvert az eső!