Én még hadilábon állok, ugyanis csodakütyüt is kellene vennem a motorba, és lehet arra szánom inkább a zsét. Meghát az idő is kétséges, de kb kedd környékén már többet tudok mondani
Gábor!
Eldöntötted, hogy vasárnap melyik csoportba jössz?
Párom nem akar mocit hozni
Mi délutániba megyünk asszem, reggel még biztos nyálkás lesz a pálya...
Köszi a bókot. Motorügyben pedig beszélünk majd, az én kisfiamnak azért még ráér, de jó tudni, hol lehet beszerezni.
28-án megyünk már délelőtt ringre, kinnt leszel?
Én annyit mondanék neked, hogy kettőn áll a vásár. Elég egyértelmű mondás, de úgy is lehetne fogalmazni: hogy a kínálatnak és a keresletnek össze kell illenie. Átvitt értelemben is így van. Ezért pusztán mert te nem alkuszol, más attól még nyugodtan fog. Mindenhol, így nálad is. Nem feltétlen elítélendő. "bepróbálkozik" Ki ne próbálkozna a könnyebb úttal először? A piacot nem rontja, ha valaki olcsóbban kínálja az idejét, tehetségét. A te piaci részvételed igen, de nem várhatod, hogy a kereslet hozzád igazodjon, ill. a kínálat megkockáztassa, hogy elessen az üzlettől.
Persze, ha arra értetted, hogy egy tapló a kialkudott munkadíjból próbál alkudni mikor kész a cucc, maximálisan egyetértek.
na ez a kawaboy32 mondta h ez nagyon is odavalo! én is meglepödtem!azt hittem h van pályára gyártott 1400 rövidített változat! most már értem(kezdem érteni)h miért mondják olyan sokan h sok itt az idiota!há lebaszott mert azt mondtam h szerintem az nem pályamotor!
Köszi!