amugy ott nincs baj mert még motorfékkel is be lehet fordulni csak kuvva nagyot kell borítani/bátran/,nekem inkább a sikán előtt szokott bajom lenni és a jobbosban ahol nem te voltál a hibás hanem a pályabiró
Motoros Nap a standard időterv szerinti lebonyolítással. Délelőtt két utcai csoport, délután egy utcai és két versenyzői csoport licences versenyzők számára.
Tekintettel arra hogy az eredetileg október 17.-re tervezett Motoros Napot az arra a hétvégére tervezett szezonzáró versenyek nagy száma miatt törölni kellett. A 2008-as év utolsó Motoros Napjára egy rendkívüli, előre meg nem hirdetett napon, október 14.-én kerül sor.
2008. október 14. (kedd):
Motoros Nap a standard időterv szerinti lebonyolítással. Délelőtt két utcai csoport, délután egy utcai és egy versenyzői csoport licences versenyzők számára.
Igen, az elmaradt, de nem omlok össze, valahogy majd felrakom. Van a vevőn furat, majd lemezcsavarral A cucc jó, de kéne hozzá egy jeladó is, hogy biztosra mehessünk. Dobjá össze valami futófényt neki sebesen csukott szemmel
Nem éreztem sok mindent a csere után. Az óra falsot mutat.Valamivel jobban gyorsúl, gyorsulásin megmutatkizik kicsivel jobb idővel. Ezért kérdezem Briant hogy van-e értelme hátra nagyobbat tenni. Lehet úgy már kevés lesz a végsebesség. Fogskereket bármelyik jó kereskedésben tudsz venni.
ficak! És attól hogy csak elől cseréltél -1-et érezhető a különbség? Ha hátra 1-el vagy 2-vel raksz nagyobbat lánc is kell vagy jó a gyári? Hol vetted egyébként a lánckereket?
Metzeler MezSlick 120/70 - 180/55 R17 méretben. 8.000 párban;
Metzeler Racetec K2 180/55 - 190/55 méretekben 8.000 /db;
Pirelli Diablo Supercorsa 180/55 - 190/55 méretekben 10-18.000/db;
Dunlop D209-D211 120/70 - 200/55 méretekben 18.000 párban;
Bridgestone Racing Battlax 120/600 - 180/640 - 190/645 méretekben 8-10.000 párban;
Ha kell valakinek tudok képeket küldeni!
Motoros Nap a standard időterv szerinti lebonyolítással. Délelőtt két utcai csoport, délután egy utcai és két versenyzői csoport licences versenyzők számára.
Tekintettel arra hogy az eredetileg október 17.-re tervezett Motoros Napot az arra a hétvégére tervezett szezonzáró versenyek nagy száma miatt törölni kellett. A 2008-as év utolsó Motoros Napjára egy rendkívüli, előre meg nem hirdetett napon, október 14.-én kerül sor.
2008. október 14. (kedd):
Motoros Nap a standard időterv szerinti lebonyolítással. Délelőtt két utcai csoport, délután egy utcai és egy versenyzői csoport licences versenyzők számára.
Forrás
Ígérem,hogy tudok titokot tartani,nem mondom el senkinek!
érdekel a pályaidom, meg még egy-két dolog, ha alkatrészeket külön is eladtok.