Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már tuti okosnak tűnsz
Valószínűleg szayerg is egyetért
hátrány a tul kis lánckeréknek az, hogy érezhető a poligonhatás, és hamarabb ki is nyírja a láncot. (poligonhatás=lánchajtásnál ha nagyon kevés a lánckerék fogszáma, akkor ahogy a lánc ráfekszik, változik a kerék sugara, és ez nyomatéklüktetést okoz.)
A kis fogaskerekek okozta nyomatéklüktetés dinamikusan terheli a láncot,
nyomaték pumpálás!
Kifejtenéd bővebben
gondolom nincs poligon hatás!(ez nem az én dumám,csak probálok okosnak tünni)sikerült?
Próbáltam, de ez jobban bejött.
Ok, akkor megnézem, hogy küldi nagyanyád
Gondolom elég tapasztalt, ellesek egy - két ívet
És miért nem használsz elöl -2-t?
nem a nagyanyám!nálünk ez családi hagyomány még szegény dédi is nyomja,mondjuk ö már csak 400-al! maga kiboríto! kérdezd meg braint neki szokott beszurni féktávon az öreg vajákos!
nem látom...hol itt az elnézést mester!? én meg leveszem a láncot oszt jovan,na akkor h ki fog pörögni!1-6-ig 2 mp!
Sorry
-2 látom. Nem, nem láttam, majd az otthoni gépemen megtekintem.
Te nyomod rajta?
A Kawán most elöl -1 van, hátul gumimérettől függően +3-tól +5-ig használok
15/45-47
karolina ne idegelj!ahun van az elsö!predátor tötötte fő azaz én!
Nem. Melyiket, miért?
nézted a vidit?
2:11,8
Éreztem, még most is remegek
tessék bocsánatot kérni!
Neked mennyi a legjobbad a Hringen, Karcsi?
nédda carlo!-2 elöl és esze ágában sincs emelkedni az elejének!mingyá tötöm az ezrest az is -2 elöl!oszt az se álldogál!(lassan már más sem)
pedig már kezdtem k..va ideges lenni rád!már habzott a szám!
Jól szólsz, csak felületesen olvastuk

Elől -1 és hátul +2 (3,33) az majdnem megegyezik az elől -2-vel (3,40).
Álmosan olvasva, úgy értettem (újra elolvasva a hozzászólást nem is értem miéert ) arra gondolsz, hogy kicsi a különbség az elől -1 vagy -2 között.

Láttam a köridőt a lapodon, jobb, mint az enyém , így nem gondolom, hogy "fostos"
jol írja csak nem olvassa az elözö irományaimat!én is átnéztem a táblázatot!
igen de neki elöl van még -1!ehez jön a hátul +2,az majdnem ua mint elöl a szimplán -2!minimális a különbség!