Jaja, az idomok szuperek, de a Te fajtád lesz és úgy csinálom ahogy beszéltem.. de megpróbálok olyan 120 körül megállni a költséggel..Ebben benne van a lámpaötletem is
Megsúgom hogy tévedsz. A lentebb említett fényező nagyságrendileg 60-70 ezerért csinálná meg.
Ha vesszük az idomot ami 85 ezer, plusz a fényezést ami 60 ezer, akkor 145ezernél járunk.
140-ért meg ezek közül az idomok közül választhatok, mesteri fényezéssel, gyárival tökéletesen megegyező idomokkal. Ráadásul kézbe kapom ennyiért
Ha nem érted az embereket az azért lehet mert nem vagy eléggé tájékozott
Veszel egy 2,5 millás mocit,rá egy 100.00 forintos pályaidomot és el akarod spórolni a fényező(tegyük fel 25.000.ft-os)munkadíját!
Néha nem értem az embereket!
Az oktober-novemberi honapfordulós olasz pályázásokat meg kellene most rendelni akiket érdekel. Természetesen be is kell fizetni mert különben visszaveszik a lefoglalt helyeket. Oktober végén már nincs itthon jo idö és ezért Hungaroring sincs már, de tavaly november elején voltunk 11-en Misanoban és szuper jo volt, az idö is.
Mugello mindössze 200 km-re van Misanotól, ezért aki teheti akkor érdemes a 2 pályázást egy utiköltséggel megoldani.
Mugello oktober 28-30 3 nap ezen a hullámvasut pályán, rengeteg vak kanyarral,, de nincs egyetlen lassu visszaforditó sem, viszont nagy végsebesség az van, de szerencsére a féktáv emelkedön van, egyszerüen fantasztikus a pálya, nem is kell börruha hozzá mert anélkül is végig LIBABÖR-rel motorozol. Irtozatosan biztonságos a pálya mert nagyon laza és nagyon mély minden kavicságy, szerintem ott még a kezed sem tudo eltörni, tehát légszi ne aszfaltra essél hanem kavicsba! 490 euro 3 nap, ingyen verseny, ingyen idömérés, ingyen kávé, ingyen sör
Misano oktober 31-november 2, három nap ezen a tengerparti pályán, San Marino GP-nek is hivják hiszen San Marino mindössz kb 25 km. Uj aszfalt, jo tapadás, mégsem kopik a gumi, nem is értem, itt van a Moto GP cirkusz leggyorsabb kanyarja, én 240 felett veszem a hátso jobbost, de az ügyesek méggyorsabban és mégis lent a térdük
Ingyen idömérés, ingyen versenyek 430 euro a teljes hétvége
jelentkezés a motorosok.hu/többnapos pályázások
Svéd
Na ne szivassatok!
Beírtam gúúgléba, hátha nem csak én mondtam hülyeséget: http://www.a5.hu/cgi-bin/print...
Nem linkelek be gépelemek2 jegyzetet, mert elküldtök a jó ...-be És igazatok van
Köridőmérő: felhívtam a nyákgyártó céget (keddre kellett volna elkészülniük), aszondja hétfőre elkészülnek
Jól nyomják 28ára ettől még elkészülnek, ha más nem jön addig közbe...
hát, én 1x beszéltem csak vele, úgyhogy nem tudhatom
Csak sejtem kb mennyiért dolgozik és nekem az sok Meg nem is akarok semmi grafikát.
Ha megvadulok, megiszom a két sört és nekiállok a szórópisztollyal
Persze, Györgyi biztos szereti a sört
Valami olcsóbb megoldásra gondoltam, nem akarom semmilyen művészi munkát, csak két színű lenne az idom, ennyi. Csak ki kell maszkolni ami kb 15 perc és fújható is.
srácok, csak infóként..Pályaidom festőt keresek, aki két előre kikevert színből lefújná az idomokat. (meg ami vele jár, csiszolás, alapozás,maszkolás,lakkozás, stb)
Anyagot én vennék, neki csak a szórópisztolyát kellene adnia meg a tudását
Mindezt két sörért Szóval nevetséges áron
Természetesen cserébe csak minőségi munka érdekelne..
Tanácsok?
Tutis, klafák ezek az idomok
Az én pályaidomom 85e ft+95 e ft festés,cicoma, az összsen 180e kemény magyar ft volt.....
Ami után esetlegesen újra lehet menni a festőhöz!
Ha vesszük az idomot ami 85 ezer, plusz a fényezést ami 60 ezer, akkor 145ezernél járunk.
140-ért meg ezek közül az idomok közül választhatok, mesteri fényezéssel, gyárival tökéletesen megegyező idomokkal. Ráadásul kézbe kapom ennyiért
Ha nem érted az embereket az azért lehet mert nem vagy eléggé tájékozott
Néha nem értem az embereket!
Mugello mindössze 200 km-re van Misanotól, ezért aki teheti akkor érdemes a 2 pályázást egy utiköltséggel megoldani.
Mugello oktober 28-30 3 nap ezen a hullámvasut pályán, rengeteg vak kanyarral,, de nincs egyetlen lassu visszaforditó sem, viszont nagy végsebesség az van, de szerencsére a féktáv emelkedön van, egyszerüen fantasztikus a pálya, nem is kell börruha hozzá mert anélkül is végig LIBABÖR-rel motorozol. Irtozatosan biztonságos a pálya mert nagyon laza és nagyon mély minden kavicságy, szerintem ott még a kezed sem tudo eltörni, tehát légszi ne aszfaltra essél hanem kavicsba! 490 euro 3 nap, ingyen verseny, ingyen idömérés, ingyen kávé, ingyen sör
Misano oktober 31-november 2, három nap ezen a tengerparti pályán, San Marino GP-nek is hivják hiszen San Marino mindössz kb 25 km. Uj aszfalt, jo tapadás, mégsem kopik a gumi, nem is értem, itt van a Moto GP cirkusz leggyorsabb kanyarja, én 240 felett veszem a hátso jobbost, de az ügyesek méggyorsabban és mégis lent a térdük
Ingyen idömérés, ingyen versenyek 430 euro a teljes hétvége
jelentkezés a motorosok.hu/többnapos pályázások
Svéd
Beírtam gúúgléba, hátha nem csak én mondtam hülyeséget: http://www.a5.hu/cgi-bin/print...
Nem linkelek be gépelemek2 jegyzetet, mert elküldtök a jó ...-be És igazatok van
Köridőmérő: felhívtam a nyákgyártó céget (keddre kellett volna elkészülniük), aszondja hétfőre elkészülnek
Jól nyomják 28ára ettől még elkészülnek, ha más nem jön addig közbe...
Csak sejtem kb mennyiért dolgozik és nekem az sok Meg nem is akarok semmi grafikát.
Ha megvadulok, megiszom a két sört és nekiállok a szórópisztollyal
Valami olcsóbb megoldásra gondoltam, nem akarom semmilyen művészi munkát, csak két színű lenne az idom, ennyi. Csak ki kell maszkolni ami kb 15 perc és fújható is.
Anyagot én vennék, neki csak a szórópisztolyát kellene adnia meg a tudását
Mindezt két sörért Szóval nevetséges áron
Természetesen cserébe csak minőségi munka érdekelne..
Tanácsok?