Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis cikk!
Jól láttam az utólsó képen szayerg-féle időmérője van?
Kis ingyenreklám a stoppernek.
Én már voltam 0:45-öt megyek, szóval használható.
Izé , Te voltál már az ezredessel kakucson? Ha igen, használható?
Egyetértek.
Január kapcsán meg jó egészséget!

---
Egy-egy vitának haszna lehet, ha saját gondolataink, elméleteink -nyitottságunknak DE nem hiszékenységünknek(!) köszönhetően- kénytelenek vagyunk megváltoztatni, mert más jobbat mond. Ezért kellenek a miértek és ezért ragaszkodik hozzá az ember, hogy aki kezdetben lehurrog, az utána indokoljon is.
(Nyugodtan be lehet _bizonyítani_ pl. rólam, hogy hülye(ségek mondója) vagyok, nem szomjaznék bosszúra per sértődnék meg, ellenben felismerve a tényt, tudok változtatni ezen a sajnálatos helyzetemen.)
amugy meg leszarom!aki tud az ugyis segít!én se verem a nyálam h lebontok vkit ha nem ugy válaszol ahogy én akarom!csak szerényen,uraim,csak szerényen!próbáljuk megtartani emberi mivoltunkat,mert mindenki egyenlö!hm...mindjárt bögök! amugy meg ez csak engem érdekel,de kb 440gramm a kislányunk!jan 25-én (kb)fog megszületni az ország legvadabb leendö motoros csaja!
na ez mutatja h nincs talán igazi hozzáértés!kezdöként megkérdezem h hogyan üssem a 3-as kombináciot és aztán hogy táncoljak el és aztán...meg aztán...,megmutatta,próbáltam majd egyböl kérdezte miota is nyomom?na akkor maradj a balegyenesnél!itt kérdezte bárki is h az aki érdeklődött a megfelelö guminyomásrol,az mennyit megy a ringen?ugye h nem!csak ment a fikázás!én mondom ha segíthetek egy sport társnak,és ezt megtehetem okoskodás nélkül,akkor a legjobb tudásom szerint segítek is!
Nem kell tul nagy feneket keriteni ennek. A fejlodes folyamata az is amikor gyorsul az ember kozben jon ra hogy valojaban milyen picsa lassu es bena
Igaz. 30 percesekről. "pedig le is alázhattak volna,mint itt pl hogy eltévedek a pályán meg h 30 perc alatt érsz körbe akkor nem mindegy?"
Má megint igazad van vazze!
És milyen igaz. Én magam mértem neki 1:55.9-et széria CBR1000RR-el. Szerintem 2:05-ig kár piszkálni a motort. Mivel nem lehet mindenki Talma onnantól engedélyezett a buzerálás.
Sztem Predátor kolléga nem a 3-4 perces emberekről beszélt!
Tavaly második, vagy harmadik Hungaroringi nyiltnapomon voltam kint az R6Klub-al, amikor is a WC-nél összefutottam a TALMÁCSI GÁBOR-al...utoljára pici gyerekként láttam még 1 Interweel kiállításon 1990-es évek elején, tehát nem ismertük egymást személyesen! Megszólítottam, és teljesen közvetlenül és szerényen viselkedett, és lazán leállt velem beszélgetni, és nem érdekelte mi a PB-m! Itt meg pár pályázó - aki tényleg gyors is lehet - el van szállva magától (tisztelet a nem kis számú kivételnek, szerencsére ilyen is akad bőven...), és lenézi a többi szerényebb időkkel (mocikkal) rendelkező lelkes amatört! Köztük akad olyan is aki mindíg a legújabb technikán ül + rádob még 1 moci árát tuningra, kiköltözik a pályára, és büszke a 2:XX idejére...holott a TALMA megmondta, bármely utcai sportgéppel lehet 2:00-ás időt menni a Hringen széria állapotában, csak motoros tudás kell hozzá!
Ezzel végül is csak annyit akartam mondani, hogy mindenki a maga szintjének megfelelő tudást keresse. Persze lehet előre is tanulni de az csak megzavarja az embert szerintem. Pl. itt is milyen vita lett egy olyan kérdésből aminek a megválaszolására 20 oldal is kevés lenne.
Helló Géza!
Remélem 28.-ig lesznek összerakott darabok. :-)
Van igazság abban amit mondasz DE! Ha valaki elmegy bunyózni akkor először azt tanítják meg neki, hogy álljon a lábain nem pedig a 5 pontos szívrepesztő ütést nem? Szóval aki 3-4 perces köröket megy az ne azon filózzon, hogy 1,7 vagy 1,8 bar kell-e az SC2-be! Hanem próbáljon meg dönteni a motoron.
Néhányszor segítettem másoknak a pályán és úgy gondolom, hogy ha valaki húzza neki az egyenesekben és így nem megy 2:50-en belül annak nem lehet különösebben a segítségére lenni. Mert ha nem tudja rávenni magát a döntésre én beszélhetek neki akármit.
Jól beszélsz kolléga!
Hali!

Holnaptól nekem a köridőmérőket kellene összerakni de:
A nyomtatott áramköröknek ma kellett volna elkészülni, de nem készültek el.
A prociknak tegnapra kellett volna megérkezni, de ki nem találjátok, hogy nem érkeztek meg.
Az LCD kijelzőknek a fele jött meg.

Nem rajtam múlik, de amint megjön minden, készülnek a köridőmérők. Egyenlőre úgyis szar az idő...
Pontos árat pénteken már szerintem tudok mondani.

Üdv.: Géza
na ez a guminyomás kérdés elég gáz volt!emlékszem h süldö koromban mikor kezdtem a bunyot majd beszartam edzésen a \"nagyoktol\"meg se mertem mukkanni!késöbb mikor már mertem fingani egy kicsit akkor kérdezgettem a többiektöl olyan alapokat,mint itt a guminyomás!(csupa világbajnok,meg olimpikon!itt hány vb bajnok van? )egyik sem mondta h menjek a faszba meg h ezt nekem még nem kell tudnom,pláne nem volt ugatás ha vmiről volt véleményem,h én hogyan érzem akombinációt stb...,egyszerüen kijavítottak ha tul nagy ostobaságokat beszéltem,de azt is tisztelettel,mert becsültek mint sport társat!pedig le is alázhattak volna,mint itt pl hogy eltévedek a pályán meg h 30 perc alatt érsz körbe akkor nem mindegy?!hát nem mindegy,mert ök kitaposták az ösvényt,és nem fukarkodtak azt tovább adni!és nem küldtek könyvtárba h ott is le van írva!vagy csak zavarba jöttetek mert nem tudtok rá válaszolni?tényleg nem értem!azt hittem a motoros társadalom ettöl összetartobb!
UI:akinek tényleg nagy a tudása az nem fikáz semmilyen az övénél kisebb teljesítményt,mert tisztában van a saját tudásával,és annak értékével!
jahhh ertem de azert szerintem a cecelegy megrovididti tizedes harckepeseget gondolkodj ugy neked milyen mikor a mesztelen szemedbe landol a kis moskito
Más . Már megvan a jegyem a 28.ai pályanapra
Akkor ezzel az összeállítással nem nevezek a" hal a tortán" főzőversenyre
Csak vicceltem
Miért hihetetlen ez olyan mint a suliban tanultuk . elől bemegy a cecelégy a légszürőházban magáraránt egy kis zsírt oszt be a dugattyúhoz ahol jol megsül és ha egy kis párolt ződséggel odaállsz a kipuffhoz jön a sült cecelégy és kész a kici occó thájjjellegű kaja.Következtetés : Zsiros motor = mozgó kajálda
Remek írások. Tapasztalatok (tény), metódus, szempontok.