Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elméletileg ha van licenszed, akkor abban van biztosítás..egyébként pedig nem tudom..

LX
Kérdés: Pályamotorzás közben elesek, megsérülök, mentő, kórház ... Ilyenkor a TB fizeti az ellátásomat, vagy nekem kell? Ha nem állja a TB, akkor milyen biztosítás lehetne kötni és hol?
Nem tudtam beszélni vele, de majd megkérdezem
És a te haverod mennyibe adná?
igen, különálló egységek, a konzoltól függ, hogyan tudod beépíteni.
Ja még valami. Ezt a dupla lámpát fel lehet fordítani? Hogy egymás alatt ne mellett legyen? Mert gsx-r-be szerintem úgy mutatna....
Szia!

Az egyik a tompított, a másik a helyzetjelző és refi.
A Louis forgalmazza (nyilván más is, de én ott vettem).

Ha dnor-ral nem jön össze az üzlet, akkor szólj, mert az egyik barátomnak van és szerintem eladná (teljesen új, de nem fér bele a fejidomba)

Üdv
Ok, racsorgok, hogy hozza vissza, aztan lefenykepezem
udv,
N.
Szevasztok,

Nem tudja valaki milyen kütyüvel lehetne a km-órát pontosabbátenni mivelleáttételeztem a mocit.

Üdv
A
Oké. Majd akkor jelentkezz már mert szerintem igenyt tennék rá. Meg valami közeli képet hogy a haverod hogy lakta már le
Oszinten szolva soha nem probaltam ki, mert a palyaidom miatt vettem meg, de vegul is nem kerult fel az a motorra, mert mar addigra meglett / felkerult a masik.
... nekem nem utcai a motor, sotetben meg nem nagyon akarok palyazni.

egyebkent pont emiatt a kepen lathato palyaidom is keresi gazdajat

de ha visszakapom a lampat, kiprobalom, hogy refis-e.
Aham. Egyik tompított másik refi? Neked hogy volt felfogatva?
Nincs itthon a lampa, de igencsak hasonlonak nez ki...
a palyaidommal egyutt vettem (a palyaidom miatt), de mire megerkezett, vettem egy masikat is lampa nelkul, es most az van fenn
ez lenne az?
Nagyon jó volt a mai összeröffenés Kakucson!
Sokat motoroztunk és sok videófelvétel készült. Remélem holnap össze tudom rakni azokat, amiket fel fogok tenni ide a vidik közé.
Szia, nekem van (mar ha hajlando visszakapom a cimboratol, aki elkerte), dual, es 8E Ft.

( a palyaidom elott, a kovon van)
Istenem de gyönyörű az RR
Hát na jó van akkor, azért örülök, hogy végül jó időtök lett, gondoltunk rátok reggel, amikor nálunk szakadt az eső:)))
Szombatra lécci járjátok a naptáncot, hogy mi is tudjunk jókat kanyarogni még a fránya csúnya idő előtt.
Ugye jöttök Gábor ti is, ha nem esik?
Köszi. Megnézem
Szép ződ MZ
Kakucs ma délután...
Jó volt a mai Kakucs, Csaba, örülök hogy összecimbiztünk!

Ancsy, kár hogy nem jöttél, hétágra sütött a nap!
Luisban van rendes E betűs lámpa, darabja 25 euro. Van belőle tompított és refi is. Nekem is ezek vannak a mociban.
Sziasztok pénteken a Mersz mikor lesz.
Elöbb kezdödik?
Ebayen keress lámpát ott mindig van....