értem én!(vagy nem)no és kérem,vóna még kveszcsönöm hozzád!ezekböl a slick ugyan olyan jo mint a mintás,és hüvösebben is ugyan ugy tapadnak ill.melegednek? vagy most mán elég!?
Valami bakelit keveréket kellene választanod
Szerintem tudod a válaszom
Dunlop és Bridgestone ugyanis ezeknek az oldalfala merevebb és a te súlyod alatt kevésbé lapulnak össze, mint a Pirelli és Metzeler.
a kisCBR-rel kanyarodtam ki a 10-es útra mikor arra jártál. Intettünk egymásnak és utána megpróbáltalak utolérni hogy rád-köszönjek normálisan is, de az Esso (mostmár Agip) kút utáni emelkedő elég nagy kihívást jelent a kisCBR-nek és így lemaradtam mint a borravaló
Szia ddt500!
Mostmár legalább tudom, hogy honnan is voltál ismerős.. :)
A tegnapi nap nekem is nagyon bejött, képzeljétek, gyorsultam 8 mp-et :))) El sem hiszem. De az időmérő és egy barátom is 2.28-at mért :)) Tudom, számotokra ez vicces idő, de nekem maga az álom. Ennyi volt az idei terv.. 30 alá menni :) Jaj, úgy örülök :)))
Sajnos holnapra 12 fokot mondanak... Plusz a pálya tényleg nem a legjobb + hideg is lesz az aszfalt, így csak óvatosan menjetek..
Én megvárom a 28-ai nyílt napot, addigra még jobb időt is mondanak :) Csak ügyesen!
Nekem műgyantával be lett ágyazva 4 kis tőcsavar lámpánként az idomba.
A lámpát egy anyacsavar, és egy kontra csavar fogja közre. Pontosabban csavarszáranként egy pár.
Nem egyserű, de nagyon hatásos, és eszméletlen massziv.
Valaki tud valamit a holnapi nyíltnapról a Hungaroringen? Mikorra kell odaérni, ha menni akarok?
nem kéne vázában virág arra amotorra,h szebb legyen a nappalid!? mennyi az a bizonyos idő?
Szerintem tudod a válaszom
Dunlop és Bridgestone ugyanis ezeknek az oldalfala merevebb és a te súlyod alatt kevésbé lapulnak össze, mint a Pirelli és Metzeler.
A fényképezőgépem kb. 1 óra videót fel tud venni. Megpróbálom fölszerelni valahogy a vasra. Így majd én is tudok csinálni rólad videót.
nem motoroztál keresztűl Piliscsabán pár napja?
Mostmár legalább tudom, hogy honnan is voltál ismerős.. :)
A tegnapi nap nekem is nagyon bejött, képzeljétek, gyorsultam 8 mp-et :))) El sem hiszem. De az időmérő és egy barátom is 2.28-at mért :)) Tudom, számotokra ez vicces idő, de nekem maga az álom. Ennyi volt az idei terv.. 30 alá menni :) Jaj, úgy örülök :)))
Sajnos holnapra 12 fokot mondanak... Plusz a pálya tényleg nem a legjobb + hideg is lesz az aszfalt, így csak óvatosan menjetek..
Én megvárom a 28-ai nyílt napot, addigra még jobb időt is mondanak :) Csak ügyesen!
Sziasztok
A lámpát egy anyacsavar, és egy kontra csavar fogja közre. Pontosabban csavarszáranként egy pár.
Nem egyserű, de nagyon hatásos, és eszméletlen massziv.
Valaki tud valamit a holnapi nyíltnapról a Hungaroringen? Mikorra kell odaérni, ha menni akarok?