Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma este válogatom ki őket, tegnap a szombatiakkal bajlódtam
attól függ mi az elvárásod. Én megpróbáltam, majdnem jó lett Írj mail és megbeszéljük, ha gondolod. Ja és adatlapodat ha kitöltötted vón' akkor tudnánk milyen FZR-ből építkeznél Ja és nekem van egy eladó, majdnem hiánytalan :-)
qqq...va jó képek Balu! GRAT!
BTW, Endurance-os képek?

LX
Dúzs Peti : +36-20-942-7240
érdekelne esetleg vélemnyetek kezdésnek fzr 600 ból érdemes e pályamotort összerakni,jelenleg ez a leg hozzáférhetőbb a számomra! jah és pályaidomok érdekelnének rá
Gyönyörű képek, baluska8!
Profi!
még mindig barátibb mint az itthoni 150 MAjd ha aktuális lesz (sztem nem csak sisak) majd irok, nagyon köszönöm
Fehér 110.000.- Ft
Sajnos mivel az USD felkuszott RX7 Corsair replica-k legtöbbje 127.000.-Ft dobozban, 15 munkanap alatt van itt.

ON
a sima fehér meg egy replica ára érdekelne ugy kbra egyenlőre télre lenne esedékes majd a bukó vásárlás csak nézelődöm
Nagyon faszák lettek a képek Balu!
RX7 CORSAIR-RE gondolsz? - Gondolom Replica...Pilll....
Alex!Megkérdezhetem hogy Arai RX7est mennyiért tudnál (kb) hozni? előre is köszi
Moto GP márkáju gumi melegítók rendelhetőek (220 V-os)
Ár: 57.000.- Ft dobozban tokkal, vonóval....

abban a kanyarban mindenkinek összenyomódik a gumi! Moshenak is, Ferinek is, a ducati csapatnak is, a ducatisok dunlopal mentek!
szia csak érdkelne engem is pályaidom de nem találok duzs peti elérhetőséget sehol, tudnál vagy tudnátok adni ! thx
Ha pirellivel megy akkor igen.
Örülök, hogy írtunk Rezsőbának és beszéltünk vele az augusztusi csajos nap előtt, mert így csak sikerült kicsikarni belőle még egy csajos napot idénre
Biztos jól esett neki az üveg tokaji is, amit a "lányok" nevében adtunk oda neki, köszönetképpen a csajos napokért...
Köszönjük Rezsőbá
Friss info, egy kis "csajos dolog" a BR Organisation oldaláról:
"Szeptember 28-án vasárnap a program befejezéseként 18,25- től 19,00- ig megrendezzük az idei utolsó Csajos Motorozást a lányok és hölgyek részére. Ez alkalommal is a HMI oktatói lesznek a segítségünkre."
Gyertek nem kell külön regisztrálni, de a Motoros-Szívek fórumban szívesen vennénk jelentkezést: http://forum.sg.hu/listazas.ph...,
vagy a motoros-szivek@freemail.hu e-mail címre.
Szuper hétvége volt és ismét gratulálok Cimbee-nek és kuruczFeri-nek az endurance szerepléshez. Abszolút 5. és 3. 600-ban!

Az R Kupával kapcsolatban: király, hogy mindenki folyamatosan fejlődik, szépen tömörül a mezőny, szerintem emiatt jövőre nagyobb csaták lesznek. Úgy láttam, hogy pl SchreiberCsabi hatalmasat fejlődött, 2:06 volt az edzésideje,ami ha jól emlékszem 6 mp-vel jobb, mint amit az előző versenyen futott. Nem láttam a versenyen, mi történt vele?

A rajt viszont kicsit neccesebb volt, mint korábban, mert az egyik srác nem tudta bevenni a kanyart, egyenesen ment tovább, mázli, hogy nem sodort el senkit. Ha nem műszaki hiba miatt volt, akkor legközelebb több odafigyeléssel PLS
Fritsi úgy ment az utolsó 15 körben, mint akinek leszállt a lilaköd... Qpit konkrétan az utolsó körben fogta meg, ezzel kerültünk dobogóra.. illetve kerültek hozzáteszem hogy akkor már gumi gondjuk is volt Pistiéknek, de ettől függetlenül Fritsi ment az ismeretlen motorral mint a barom.. És Lacika is folyamatosan egész gyorsan motorozott... ügyesek voltak!

LX