Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezaz..Az lenne a legjobb, ha megvenni a lámpás idomot + venni hozzá tankvédőt mert abban a szettben meg még az nincs..Csakhát azt még le kell festetni. Így máris 200ezer körül járunk, az meg sok.

Az a baj hogy utcán is akarom használni a vasat, ha nem akarnám szarnék bele, csakhát..

Ancsy, ha lehet, valamikor átugranék megnézni még1x tüzetesen az idomot, meg a lebontott alkatrészeket!
Valahogy ki akarom trükközni hogy hogy lehetne abba az idomba építeni lámpát előlre és hátulra..
Tutisnak:
A jövő héten, csütörtökön megyünk több ismerőssel Kakucsra. Csak 4000Ft és egész délután lehet motorozni. Nem egy Hring, de jó, technikás pálya. Sokat lehet tanulni rajta. (Ívek bemenetelén féktáv, kigyorsítás, ideális ívek megválasztása...) Jó társaság szokott lenni. Ott is szoktam videózni.
Gondold meg az ajánlatot.
Üdv. Csaba
+b
Na hát nállam is. Ha megtudsz valamit jelzed majd Mert nekem sincs lövésem se hogy mi legyen meg hogy lenne olcsóbb. És a hátsó lámpát meg indexet hogy gondoltad? Mert nekünk az is benne van az idomba. Az első az egyértelmű mert a tükörbe de a hátsó már macerásab
Grat a motorodhoz! Kurva szép!
Szia Mortis!

Még járom körbe a témát, döntés még nincs
De még beszélni akarok Dúzs Petivel is, Ő mit tud ajánlani. Lehet hogy Ő tudna lámpás idomot jó árba..
A lámpakivágás macerás dolog, barátom most vágta ki a lámpa helyét a pályaidomon (ZX10R 2007) és megszenvedett vele rendesen. Az a baj hogy a gyári lámpák elég nagyok, és ha túl nagy felületet vágsz ki, gyengül a merevség az idomon (szerintem). láttam pár gixxert olyasmi lámpával mint a ducati 999 -en van, kis kerek lámpa..Azt könnyű kivágni és beletenni..Megha perec van, nehogy a gyári lámpa sérüljön, annak is vad ára van. Úgyhogy teljes a tanácstalanság nálam, de még járom körbe a témát
tutis!

Ahogy olvasgatom amiket írsz teljesen egy cipőbe járunk! Én is 3szor voltam eddig a ringen de jövőre többet szeretnék(nem évi 1-2 alkalom) Én is a télre tereztem be azt hogy pályaidomot tegyek a mocira, kipufogó stb. mert féltem a gyári idomot meg ha csúszok.... Gondolkoztam ezen a 140ezres dolgon de végül én szerintem pályaidomot veszek és azt fogom kivágni és belerakni a gyári lámpát. Vagy ez nem jó ötlet? Te hogy döntöttél?
Ja látom a Tied is ott van mentettem!
én most szabin leszek 1 hétig, utána megnézzük az anyagiakat hogy mikor tudom bevállalni a következő ringezést..De mindenképp keresni foglak! Telószámod? Enyém az adatlapomon..
Sziasztok!

Szerda délután kint felejtettem egy AIM jeladót a Hungaroring célegyenesében, a célvonalhoz közeli ablakban.

Ha valaki esetleg megtalálta vagy tud róla valamit, az kérem jelezze itt, vagy hívjon fel: 06-70-négyöthárom-tizenkilencnullanyolc.

kösz
önöm,
Doki
Mikorra tervezitek a következő Ringezést?
Szia Csaba! Természetesen nagyon is érdekel! Szoktam nézni a vidijeidet, nagyon fainak!
Helló Kisdelfin!
Helló Tutis!
Látom közel lakunk egymáshoz. (Szigetszentmiklósi vagyok.) Én is szoktam járni a ringre és szoktam on-board videókat csinálni. Ha van kedvetek hozzá, rólatok is készítek ilyen felvételeket. Ha érdekel, akkor jelezzétek!
Üdv. Csaba
Szia Ancsy!

Gábor vagyok, de az adatlapomon ott van minden infó rólam! Viszont ezen a pályaidomon már annyit töröm az agyam hogy milyen legyen, hogy már teljesen belefájdul
Jó lenne a lámpás, de kicsit drágállom (140ezer)
Láttam pár olyan pályaidomos motort, amibe nem gyári lámpa van, hanem elől pl egy pici kerek lámpa, csakhogy lehessen utcán is használni. Na ezen is gondolkozok.. (bár mondjuk az kicsit elvesz a motor szépségéből)

Képekkel kapcsolatban: írj mailt a képek számával a motorfotoring@dunaweb.hu -ra és Richie elküldni neked nagyban őket!
Hali Tutis!
Áruld már el a "rendes" keresztnevedet nekem..
Párom nem is mondta, hogy dumáltatok a Ringen, na majd jól lecseszem érte. Jók nagyon a közös képeink és neked is gratula a teljesítményért, főleg, ha te is kezdő bringás vagy a Ringen, mint én. Milánkánk tényleg egy angyalka, és nem mellesleg, imád motorok között lenni
Alig találtam magamról pár képet amúgy és lementeni sem tudom őket magamnak
Köszi Alex a grtatulációt, főleg a kisfiamhoz
Pályázásban meg télleg kezdő vagyok, de igyekszem. Fiúk között kicsit nehéz jónak lenni, meg hát sokat kell tanulni és főleg "merni", de azt hiszem fog ez még jobban menni nekem is:))
Szép a vasad
iwiw-en ott vagyok....a nick nevemmel megtalálsz
Kicsi a világ! Mi a neved? Hátha emléxek rád, bár fizimiskáról már biztosan beugrana.
én is akkor indultam neki(gépész/gépész) ...aztán hamarabb vége lett ...a belinkelt honlapon ismerős voltál,azért kérdeztem.
Hali!

Itt a szerdai ringezés galériában találtam pár képet, amit eredeti felbontásban szeretném elkérni a készítőtől:

DSCFO714
P1080906
P1080907
P109034
6
OFF: Most vagyok negyedéves, 2005 őszén kezdtem. (Gépész kar/Mechatronika szak/Integrated engineering szakirány)
szayerg!

Mikor kezdtél a bme-n?
(amúgy majd valószínűleg engem is fog érdekelni a köridőmérő )
Ahhoz képest hogy negyedszer voltál elég jól kened a dolgot, az utódhoz pedig gratulálok!
...köszi a tanácsokat,meg a stopert!
remélem,lessz gumid aztán teis húzhatod neki...
Szia Ancsy
Ahhoz képest hogy nemrég kezdted, le a kalappal! Szépen mentél, figyeltem ám!
Én először voltam a vassal a Ringen, tavaly 2x voltam GSR-el kint, úgyhogy én is kezdő vagyok ám de nagyon
Idomot még nem döntöttem el melyik lesz, szeretnék lámpás verziót, de az télen fog csak kiderülni, kb akkorra időzítem a vételt...Kicsit beszélgettünk a pároddal is a vége felé, vigyázott a tündér babátokra! A kis Milán milyen édesen tud mosolyogni!