Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, előre is köszi szépen!
Benne...mivel küldtél e-mailt.
nagy fent vagyok skype-n igaz stealth (lopakodó üzemódban)
Csövi!

Eddig úgy néz ki hogy igen, holnap kereslek mert akkor dől el 100%-ra
nem aktív a skype-od
msn-ed nincs? Vagy jelentkezz be skype-ba..
Tutis!
Ti jöttök csütörtökön?
Lehet róla szó. Majd még egyeztetünk.
Vasárnap-esti Euroring? (6-tól fél8-ig 5000 pengő)
Hello Tutis kolléga!

Keress meg mailben vagy skype-n ! I have best offer for you. Szóval a kipufogóról lenne szó de kifejtem bővebben.

No Bullshit and fat chicken
Szia Ancsy!

Köszi hogy szóltál! Holnap ha otthon lesztek délután, átugranék ha nem gond... De holnap hívlak és beszélünk!
jól tette az, aki lebeszélt! Én most vettem az FZR helyett egy R1-et. Sajnos nem tudom leírni mekkora a különbség. És főleg futóműben érdekes, 100 ló bőven elég lett volna pályára is nekem. De azért így jobb
Vasárnap esti Hring?
Vagy valami délutáni másik pálya?
nem sajátból hanem vettem volna 1 et 180 ért komplett vámolható motort, de lebeszéltek róla,inkább tegyek hozzá 1 kicsit és vegyek fiatalabbat ,mert hogy a kanyarokba nem igazán élvezném a motorozás, inkább csak erölködnék vele a kanyarokba!
hát ugyebár most éjjel lesz a motoGP, úgyhogy nekem jó a szombat és a vasárnap is. Neked melyik rokonszenvesebb?
honnan ismered a Szabászt (Szabó Gabesz) ?
Ha kitaláltad a hétvégét, szólj, hátha tudok menni én is!
csütörtökre sajnos kolegámat beidézték valamilyen ügyben bíróságra, és ezért egész nap bent kell lennem munkahelyemen
a holnapi napban vagy a hétvégében gondolkodtam, de asszem hétvége lesz belőle ahogy most állnak itt a dolgok.
akkor a kérdésem annyi, hogy én benne vagyok-ééé az első 20-ban?
Szia András!
Mikor és hova mennél?
Csütörtökön délután mi Kakucson leszünk.
Szayerg

Olvastam odaát amit írtál. A héten még nem tudom odaadni, de utána, a holtszezonban megkaphatod kölcsönbe.
Az összes alkatrész és előgyártmány berendelés alatt, de sok a gebasz...
Ma pl. megjöttek a műanyagdobozok, ám a drága feladó beb@aszta a 20db dobozt egyetlen zacskóba, és úgy összekarcolták egymást, hogy a felét ki is dobhatom, mert hányás ahogy kinéz.
Akkor a nyomtatott áramköröket gyártó cég is sokszor elcsúszik a határidővel.

Ha minden álomszép és úgy van, ahogy lennie kell, akkor 17-ére elkészül az első 20db.
Utána viszont 19-27ig Oroszországban vagyok, így a gyártás szünetel.
hello-hello

hogy állnap a köridőmérők? Szeretnék menni a héten pályára, de köridőmérő nélkül már nem látom értelmét annyira ráálltam a cuccra
Üdv Tutis (Gábor)!
Remélem olvasod a forumot, csütörtökön nem megyünk Kakucsra, hanem szombaton. Ez már tuti időpont, hacsak nem esik az eső, gyere Te is ha tudsz. csao. Ancsy
a szombati képeket már feltoltam ide is a fotógalériába ,de még nem látszódnak
Naggyon várjuk