Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok,

Köszi, szombaton megbeszéljük majd!

Üdv,

kuruczferi
Na ha rajtad múlnak a motorra is forditva ültetnél fel engem ...... Tessék itt egy kawás smile
Ugyan már. Szívesen vezetem tévútra a kezdőket. Ha mindent úgy csinálsz ahogy mondtam a box-utcából sem jutsz ki élve!
Tudtam hogy "stealth" (lopakodo) üzemódban működsz és még benyomsz valami kommentet a fórumra. Még jó hogy nem szurtad ki az első gumimat Egyébként ezuton is köszönök mindent.
Nagyon szívesen, hogy elláttalak felbecsülhetetlen értékű jótanácsaimmal!
a büdös gyökér!
Még egy kép Tutis kollégáról. A mester ellenörzi a futóművet Ready to race
Alex neked tiszta olyan fejed van mint a Valami Amerikában a filmesnek xD
üdvözlet kedves motoros társak!
ma Hringen eltünt a motorom rendszáma UIH 233!ha vki tud rola hívjon!tel:06 20 547 30 07!köszönöm!
köszönöm annak az uriembernek aki elvitte!ugyanis a takarítonak még mondta is h az ő rendszáma!(lent volt a földön)milyen motoros vagy apafej?
Richie!
Nagyon jók a képek!
Köszönet!
Jó volt a mai pályanap..

Tutis kolléga és kedvese, valamint szerény személyem
Vasárnapra ugyan más volt tervbe véve, de tolható a program, így ha tudok segíteni, akkor szívesen megyek

Szombaton megbeszéljük.

Üdv
Köszi,anno néztem,csak hülye voltam hozzá...De legalább már tudom,mit kell keresnem.Thx mindkettőtöknek!
sajnos csak a délelötti A/B csoporton tudok kint lenni. Nem kaptam több kimeőt. De a következő kimenetelt is jelzem, hátha...
Kakucsra gyere csütörtökön du. mert 1000 éve nem láttalak.
Dlelött Én is kint leszek az ERSTE MOTOROS AKADÉMIA keretein belül fogok rollerezni.
RICHIE! Holnap délután a licencesek között fogok gurulni. Ha lehet kattints egy párat rólam is!
74-es szürke Honda CBR 600, kék-fehér ruha, bukó.
Előre is köszi! Csaba
Megyünk mi is,úgyh talán én is tudok majd lőni pár értelmes képet.
Szia,

Igen eddig úgy néz ki h el tudunk indulni az AA endurance-on.
Holnap teszteljük a "gyorstankoló berendezést", meg a motorokat, megpróbálunk nem elesni és nem utolsónak lenni majd....mindenféle mentális, egyéb segítséget szívesen várunk....

Üdv,

kuruczferi
hátha te találsz választ ...
Szept 18
Nem tudja valaki,hogy Pannonia-ring-en mikor lesz a köv. nyílt nap?
Ezeket láttam, köszi!

Nem magamat keresem rajta, hanem ismerőst. Új aprilia RSV. piros. két képet találtam róla.
azokat köszi!

én már jó rég nem pályáztam... idén még mindenképpen kimegyek egyszer, de a héten már biztos nem :(
Okés, mentettem. Reggel dobok rád egy sms-t amikor indulunk, akkor kb be tudod magadnak lőni mikor érkezünk, Lakihegyről indulunk..Csak hogy nyugodtan meg tudd inni a reggeli liter kávét