Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat vagy vasárnap? És az 1000?
Lesz! A mi futamunk 18.20kor lesz, jó későn!
Hétvégén verseny a h.ringen?
Du-ra nem maradsz kint?
az emailcim ugye motorfotoring@dunaweb.hu ?
én is, én is! email megy neked.. előre is köszi
Én kint leszek, narancs fekete K8-as gixxi600-al, piros fekete ruhában. Légyszi kattingass sokat
FIGYELEM! Holnap de. a hungaroringes nyíltnapon kint leszek fotózni amik utána fent lesznek a motorfotoring.mine.nu oldalon, illetve kérésre nagyobb felbontásút küldök mailben ingyenesen! Aki jön ki szóljon emailben és különös figyelmet szentelek aszfaltkarcolásainak motorfotring@dunaweb.hu - név (nick is), motoros kép (hogy megismerjelek), kedvenc kanyar, pályarész esetleg ahol úgyérzed nagyon jó vagy. Remélem sokan jöttök
Én most voltam aug.26-án,úgyhogy az infók pontosak:
Ára:15 e,amiből 5 e a másnapi nyíltnapra engedmény.Elvileg 16-17.30-ig elmélet,regisztráció.Csak annyi az elmélet,hogy elmondják milyen a pálya,minden kanyart megmutatnak kivetítőn,hogy hol kellene menni.Semmi xtra.
Műszaki követelmények:teljes(!) motoros ruházat,nem kell bőr,lehet cordura is,lényeg,hogy motoros ruha legyen.Egy instruktorra 4-en voltunk,volt egy "túrás" csoport,egy gyors,a többi normál.Én normál tempójuban mentem.A végén kopott a lábtartómon a kis "izé",a csizmámon a koptató is ekopott,annyira,hogy a csavar feje is lekopott,plusz leért a térdem.Le a kalappal előttük.4X 4-5 kört mentünk,ebből 2X mentem én elől,így nagyon jó tempót lehetett menni.A többieket lehagytuk.:) De nekem így tökéletes volt.Röviden ennyi.
Azért vigyázz,mert ketten estek,az egyik srác előttem 10 méterre.
Mindenképpen megéri elmenni egy ilyenre,mert hatalmas élmény.Én is várom a köv. nyíltnapot.
Üdv:B
jóóóvan na
Úgy egy hete.
fölkerültek a Honda nap képei a honda.hu-ra !
Jó móka, az elmélettől nem sül ki az agyad, nem túl sok hangzik el, számomra legnagyobb haszna az volt, hogy vagy 2 órán keresztül körözhettünk a pályán az instruktor mögött, aki mutatta az ívet. Ha gyorsan akarsz/tudsz menni, akkor mindenképp jelezd ezt a csoportbeosztáskor, mert ha kifox egy lassabb embert a csoportodba, akkor benézted, mehet a csigatempó Az ár asszem 17k, amiből 5k-t beszámítanak a másnapi pályanapon. Mi így csináltuk, istenkirály volt!
Szevasztok

Phoenix suliról van valakinek tapasztalata?
Részvételi feltételek, költség?
nem irtad el a telefonszamot
Sziasztok,

van pár kiváló minőség - MotoGP - gumimelegítő eladó! Két fajta van :
- "sima" : 70.000 .- HUF
- digitálisan állítható : 90.000 .- HUF
Érdeklődni a 06-20-926-0350 -es számon Attilánál...
"...elfelejtettem a nevét sajnos,aki előttem ment,mindig tekingetett hátra,hogy hol vagyok.."
Nincs neki visszapillantó tükör=bolond Azt nem tudom, hogy egy 2klióval melléérkező Busát v. M3-t,
hogy fog így észrevenni?
Nincs miért elnézést kérni! A 4-es útról ugye lejöttünk -egy körforgalmon át-Ecserre.Onnan át Pest-XVII.-ker.Az első lámpás kereszteződés után,ahol előrejöttünk a sor elé,egyenesen jöttünk lefelé a Péceli út felé a Zrínyi utcán.Aztán volt a következő lámpás kereszteződés,villogó sárgával,ott elfordultunk jobbra.Néhány száz méterre,végülis az első lehetőségnél én lefordultam balra,ti meg mentetek tovább Pécel irányába-gondolom.Pécel előtt,az épülő M0-snál van 2 körforgalom.Mire ti odaértetek,addigra én már a vasat is beállítottam a garázsba.Ha ugy veszem,szinte majdnem hazáig jöttünk együtt. Aztán Pécel közepén megint van egy körforg.,onnan lehet Isaszeg felé menni...stb...
Na,majd egyszer világosban csinálunk egy kanyart felénk.Akkor sokkal érthetőbb lesz és meglátjátok,hogy mennyire közel voltunk a házunkhoz.Vagy találkozunk gödöllö vagy Isaszeg környékén,ha megint együtt gurulunk és megmutatom,merre lakom.

Halálfélelem : nem volt ám akkora gáz,csak az M0-ás volt meleg kicsit Sötétben én már nem nyomok ilyen tempót
Még nem motoroztunk együtt ezelőtt,ezért nem is tudhattuk,hogy ki hogy megy csoportban.Szegény haverod,elfelejtettem a nevét sajnos,aki előttem ment,mindig tekingetett hátra,hogy hol vagyok Persze nekem kellett volna előre szólnom,hogy menjen nyugodtan,én majd érkezem és mindig hagyok elég helyet nektek a manőverekhez.Mindegy...majd legközelebb
Azt beszéltük meg, hogy együtt egy irányba megyünk Isaszeg felé.
Te pedíg Bp. alatt levállsz a csapattól. De hála a 'gatyás' havernak
egy félreértett tankolás/wc miatt kerültünk ~2 Km-ert.
Majd amikor az egyik körforgalomnál TeeJay elhúzott előre,
mi lekanyarodtunk Nagytarcsa felé. Az az nem a megbeszéltek szerint váltunk le!
Te pedíg picit lemaradva gondolom tovább mentél TeeJay után egy ideig.
A halálfélelemről: Mi csináltunk volna ilyet és ezért volt az az érzésed ,
vagy hátul Te keveredtél ilyen helyzetekbe?
na végre letelt.Lassan indulhatok haza melóból.
Na...most aztán tényleg nemtom,hogy miről van szó?! Ez most nekem szól?Me végig együtt mentünk,bár nekem soxor volt halálfélelmem És melyik az őrült haver? Aki alsógatyában motorozott? Mert azt jól megvilágítottam amikor titokban pisilt
Én meg még azt akartam mondani,hogy amikor a Péceli úton mentünk,remélem nem ijesztettem meg senkit a 2x dudálással!Elköszönés akart lenni,de sehol sem álltunk meg,hogy szólni tudtam volna Onnan én 2 percre lakom.
Egy élmény volt! Deee.........nemtom,meg akarom-e ismételni ezt a hazauta
Egy-két amatőr kép a tegnapi E.ringről.
Eleget segítettek, amit ki akartam próbálni, azt mind sikerült.
Megoldható a külső 12V, de egyszerre a kettő nem.
Amúgy a gombelem legalább egy szezont kibír, és a végleges széria már mérni fogja annak feszültségét, és jó előre jelzi, hogyha cserélni kéne már...
Bocs stone70, hogy a megbeszéltek ellenére nem tartottunk veletek végig a hazaúton.
(ismét az őrült havernak köszönhetően)