Richie,
köszi a fényképezést. Kiválogattam, hogy melyikek kellenének, de nem találom sehol az email címedet.
Ha valaki tudja segítsen pls.
Előre is köszi,
yasi
A motorfotoringen megtaláljátok már a tegnap de. két csoport képeit. 500 feletti db-számból lehet kalkulálni, kérésre elküldöm a teljes, nagyobb felbontású képet is csak dobj egy mailt a képek számával a motorfotoring@dunaweb.hu -ra.
Ez ott volt a boxutcák elején szembe az erstés boxxal ugye? Te is ott voltál? Nem láttalak, kár pedig összeismerkedhettünk volna.. Én ott csak csajokat láttam mellettünk, vagy lehet csak a csajok elvonták a figyelmemet
Mi az hogy megbukott a törésteszten? Ki bukott vele?
Nálam szerencsére minden rendbe volt, tökéletesen üzemelt, úgyhogy én mindenféleképp már vásárolnék is
Amúgy jól mentek, mindenhogy működtek. Vasárnapig tesztelés folyamatosan, ha addig nincs vele baj, akkor még 1-2 módosítást (szenzor háza, legjobb köridő kijelzése stb.) csinálok, és kész van. Addig támasztom az ajtót keményen...
ne legyél buta...nem kell semmi vizsgát csinálni meg fizetni csak az új rendszám árát ami egy 10es körül van...persze ettől még dühítő meg az a 10,000is sok azért mert valami hülye gyökér az ő motorján élte ki a vonot magából...
Tuning...?
6e Ft forgalmi, 6e Ft törzskönyv, 3,5e Ft új rendszám. Lehet, hogy emelkedtek a tarifák mióta, tavaly dolgom volt ilyen téren.
A motorkerékpárnak nincs zöldkártyája, a környezetvédelmi vizsga pedig a külföldről behozott motorokat érinti, ha jól tudom. (És nem utolsó sorban a motorkerékpár káros anyag-kibocsájtása nem növekszik meg a rendszám elvesztésével.)
Mi a fenét lehet csinálni egy rendszámmal, amit másnap már köröznek...
ÁÁluminiúm, besz@rnék, ha 3 nap múlva egy színesfém-gyűjtő telep tulajdonosa hívná fel miatta a rendőrséget.
köszi a fényképezést. Kiválogattam, hogy melyikek kellenének, de nem találom sehol az email címedet.
Ha valaki tudja segítsen pls.
Előre is köszi,
yasi