stone70
Ezek az idomok Honkongból származnak. 99%-ig megegyeznek a gyárival. Ugyanolyan felfogatási pontokkal rendelkezik, festve, matrizázva, és lakkozva van. Én teljes mértékben megvagyok elégedve vele. Az én motorom 2006-os, de a 2008-as évjárat fényezésével rendeltük meg. Az ismerősöm foglalkozik ezeknek a komplett idom szetteknek a beszerzésével. Ha érdekel adok elérhetőséget, vagy az én motoromon bármikor megnézheted ha kinvagyok a H.ringen. Utánaszámolva nem drágább mint a pályaidom és azért ég és föld a különbség. A pályaidomokban nincs benne a lámpák helye, nincsenek meg a felfogatási pontok. Nincs festve, matricázva, lakkozva. Ennél meg csak leveszed a régit és teszed fel a helyére az újat mintha gyári lenne.
Ne
m olcsó Ha jól veszem ki 1299-2000 dollár
Az AIM elég komoly dolgokat csinál, és szerintem igen jó minőségben, jól megtervezve, nem pedig színes marketingszarokat.
Többen kédeztetek ezt-azt, de én még a közeljövőben nem csinálok műszerfalat mert nagy falat , bár van a fiókban már 1-2 csökevény, amit készítettem.
Kép:
Az egyik ilyen csökevény:128x64 grafikus kijelző érintőképernyővel, 3 irányú gyorsulásmérő, fokozatszámkijelző, fordszám/sebességmérő, hőmérséklet, fél MB flash memóriába adatokat logol, és azokat IRDA interfészen (infraport) kersztül sz.gépre küldi. (Lehet pl. fordulatszám-gyorsulás görbét felvenni, ami erősen közelít a fordszám-nyomaték görbéhez, magyarán lehet vele PowerCommandert hangolni.)
Mivel ez még meglehetősen csak csökevény, egyelőre marad is a fiókban.
Ha minden jól alakul, jövő szezonra lesz LED-es fokozatszámkijelző. Azutánon még nem gondolkodtam.
Kellene nekem egy kis segítség, mert én már lassan feladom.
A motoromra (Yamaha R6R) vettem egy utángyártott idomszettet. Full jó, semmi gond vele. Egy dologtól eltekintve. A hasidomon nem volt gyárilag hővédő fólia, így tettem rá aluminium hőtükör fóliát.
Igen ám, csak ez a Hungaroringen az első alkalommal füstöt lökött és leolvadt. Ráadásul már az idom is elkezdett enyhén deformálódni a nagy hőtől.
Ajánljatok már valami jó cuccot ami hasonlóan jól bírja mint ami a gyárin is van.
erről ma nem hallottam semmit kint.Eszembe sem jutott megkérdezni,h lesz-e valami rendezvény.
De ha tomtattoo azt mondja,akkor valószinűleg van benne valami Esetleg oda kellene telefonálni.
megmondom őszintén,nem vártam meg,hogy mit csinálnak.nem volt kedvem bő másfél órát ott ülni még.1-2 kört láttam,de nem poroltak.Szerintem be voltak csokizva. nem volt nagy tempó,sőt
Előtte viszont reggel fűnyírás volt.Na,az porolt. De a pályának nem ártott,jól lehetett /volna / menni rajta.
És végre bőven 1 percen belül vagyok
Én megpróbáltam a mai napot,de nem voltam boldog.Előbb egy küfődi társaság volt kint megnézni a pályát-fél óra dekkolás,miután épp hogy bemelegedett a gumim reggel.Aztán meg fél 1-kor legalább másfél órára pihi volt,mert egy másik küfődi társaság autózott.De legalább legközelebb olcsóbban engednek fel.Alig 3X voltam ma a pályán
Engem érdekelne ez az idombeszerzési lehetőség! Bármelyik márkára lehetséges idom? Bármilyen gyári festéssel?
Árak? Elérhetőség? stb?