Elöl 2.1, hátul 1.9. Mint kiindulási alap, ezeket szokták használni, én többnyire ennyivel megyek fel. Aztán lehet finomítani, ha kell. Ez csak amolyan ökölszabály....
Na jó de az kényszerhelyzet volt. Ha választhatok elmegyek a biztos fizetősre amikor 100 ágra süt a Nap. Aztán ha az ingyenesen is jó idő lesz az csak egy bónusz.
A Honda napon azért mentem fel mert úgy tűnt jó ideig nem szárad fel. Akkor meg hazafelé az autópályán ugyan ezt a tempót vittem volna.
Sziasztok! Szombaton verseny az Euroringen, gyertek ha tudtok, jó szokott lenni a hangulat. Én úgynézki ott leszek, és sok futómúvet állítok szokás szerint.
Neked nem mindegy! Te már úgyis igazi esőmenő vagy!
Honda napon esőben egyedül csak Te tekertél , a többiekkel együtt
pedíg a boxokból néztük a célegyenes-vízfüggönyödet!
Persze ,de csak tutibb ha elötte már szóltál,hogy mész és'számítanak rád' am nem kell semmit töltenem,tegnap mikor felhívtam őket kaptam egy papírt..ami már kitöltve várja a Pénteket De amugy tudom h kell
Én inkább az időtől félek Mindehol vízcseppeket írnak..
Tanyabike-ot otthon ne hagyd!
Du. már szar lesz az idő!
9-nél előbb nemtudok elindulni holnap
Holnap akkor hánykor indulsz?
Conti sport attack.ról vélemény vagy egyéb tanács
A Honda napon azért mentem fel mert úgy tűnt jó ideig nem szárad fel. Akkor meg hazafelé az autópályán ugyan ezt a tempót vittem volna.
(bocsesz )
Honda napon esőben egyedül csak Te tekertél , a többiekkel együtt
pedíg a boxokból néztük a célegyenes-vízfüggönyödet!
A ringre nem írnak esőt !
Én inkább az időtől félek Mindehol vízcseppeket írnak..
Meg persze a méltől függetlenül OTT helyben úgy is töltened/írnod kell a regeléshez...