Ja , most ez van fönn, nagyon sokat nem tudok mondani róla , de rosszat semmiképp sem, a régebbiből elrongyoltam két hátsót meg egy elsőt , azt tudom dicsérni! Olyanokba már nem mernék belemenni, hogy mikor mit kell sc1 , sc2 ,
én csak 1et utálok a lassú motorosokba a pályán. Amikor nem íven mennek,hanem kívül fordul azt gondolva,h milyen jó lesz,h el tudsz majd menni mellette. Sztem ez a legszarabb,mert így pont az,h nem igazán merek belül elmenni neki,mert azt várom,h visszatér a helyes ívre...
Nagyon megnöveli a végáttételt, nekem is az van fent az aprilián, 17-es helyett 15-ös lánckerék került előre, hogy kikompenzálja... Esetedben is segítene a dolog, gondolom szintén nem tud kiforogni a motor.
nem mindenki megy 2.00alatt a ringen,azoknak is joguk van felmenni,mégha kezdők is,!
egyébként meg én pl:akkor ültem 1-nek motorra amikor te járni tanultál(vagy előbb)...
de ugye akkor még mz volt a divat(meg a lada)...
volt 2-3 SV-és tegnap akik valami ilyesztően lassú tempót mentek ha néhány km/h-val lassabban mentek volna akkor eldőltek volna mint egy zsák krumpli
viszont idén a kajakuponos dolgot viszonylag jól oldották meg szerintem. Tavaly egy órás sorbanállás után beválthattad a kupont egy adag rízsre vagy üditőre a Hring büféjében, ehhez képest a tegnapi tiszta terülj terülj asztalkám volt...
később lehet lánckerék is,de azt más okból...
de ebben az esetben vágott slicről van szó és te nem voltál ott!
egyébként meg én pl:akkor ültem 1-nek motorra amikor te járni tanultál(vagy előbb)...
de ugye akkor még mz volt a divat(meg a lada)...
hát ez van,nem gond!
egyébként meg bevállt,hát nem tudok 170fölé menni,mással nincs gond...
viszont idén a kajakuponos dolgot viszonylag jól oldották meg szerintem. Tavaly egy órás sorbanállás után beválthattad a kupont egy adag rízsre vagy üditőre a Hring büféjében, ehhez képest a tegnapi tiszta terülj terülj asztalkám volt...