A gumicsre mindíg gond, már úgy értem csak pénz kérdése: ha sok pénzed van tarts 1 mocit csak pályára slickekkel, pályára felkészítve, rsz sem kell. Utcára tartassz 1 másikat, ja és a slickhez melegen ajánlott a gumimelegítő (a minőségi 100 eft-tól kezd.)! Ha kevesebb pénzed van, tarts 1 mocit mind a 2 célra, és szerezz be hozzá bontottan 1 plussz garnitúra kereket, 1iken slick, a másikon utcai gumi, ehhez futózni kell! Egyébként is jobban jössz ki ha futóval viszed a vasat, mert pl. akkor ketten is mehettek, 1 üa. költségen! Utolsó verzió, amit én is csinálok: olyan gumit veszel, amit is-is tudsz használni! Pl.: Conti Race Attack, Pirelli Supercorsa, Dunlop D209GP, Metzeler Racetec stb.!
Köszönöm szépen a kimerítő választ mindkettőtöknek.akkor résen leszek és figyelem mikor lehet pályára menni.jah,még egy kérdés,ha megyek pályára akkor hogyan oldjam meg a gumi cserét?mivel slick-et szeretnék feltenni...ha itthon teszem fel,akkor mire oda érek akkorra elkopik.vagy vigyünk innen gumit és ott átszerelelik?vagy hogyan szoktátok ezt megoldani?
Ingyenesről én sem tudok, kivéve Ha Kawa ZX-ed van akkor néha du. 6-tól tényleg nem kell fizetned.Ezt az importőr szervezi. A www.gsxrklub.hu oldalon majd lesz 2008-as program, náluk tavaly 9000 ft-ért mehettél 6x20 percet. Ez kicsit jobb ár mint a sima nyiltnap. Még Rijekában is csak ennyi volt pedig ott 120-130 euro körül van a napijegy.Igaz az utazás húzós.
Ha ilyen nap lesz, azt pl. itt a Fórumon is, de sok más egyéb helyen fogod olvasni! + nézni kell a pályák honlapját minden héten a programok miatt! 1szóval figyuzni kell, és ki lehet fogni, de nem mindíg van ingyen...pl. a Honda napon csengetni kellett 5 eft-ot, igaz lehetett ingyen kajolni!
Én voltam a fél R6Clubbal 1ütt a tavalyi Honda nyílt napon, és senkit sem zavart, hogy ki milyen moccal megy! A Talmának kértek 1 Hondát, hogy mehessen a pályán (1000RR-t), de R1 lett belőle! A HONDA napon! Kicsit volt gáz...
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy:hallottam olyanról,hogy ingyenes pályanap(tegyük fel a suzuki szervezésében ),arrol hol lehet értesülni,meg hol lehet regisztrálni,meg hasonló infók érdekelnének.
Ha a HMI gsx-r kupára gondolsz az nagyon drága és adják a motort. A gsx-r klub kupában pedig a pártolók között bármilyen motorral mehetsz.Ajánlom még amatőrként a Phfönix kupát a Pann.ringen vagy a Dunlop Trphyt ami régebbi mint a gixxer kupa.Szóval ez alapján bármilyen motort vehetsz.
Még valami vitaindítónak.
Szerintem a suzukisok a leggnormálisabbak, hogy az ő klubnapjaikon (pártolóként ) bármilyen motorral mehetsz a pályán és a versenyen, hátha kedvet kapsz átnyergelni suzukira.Tavaly a yamaha nyiltnapon simán elzavartak a suzukival,még ha regisztrálsz és fizetsz akkor sem mehettél. Persze a dealerek haverjai azért csapattak az 1000 SV-vel. Nem volt valami szimpatikus bagázs. A hondások legalább előre megmondták,hogy csak hondával lehet a pályára menni.
Köszi szépen! Kezelhetőségben jobb is az RR, persze ezt csak mint személyes független motorimádó véleményt mondom! Naná, hogy lesz pályázás (csak píz legyen please...), a közutak siralmasak! Most 1 szett guma kő nekem a mocira...
Zema, áruld már el lécci, hol kapni K6-os Gixxert 1.4-ért? 3 hónapja figyelem a hirdetéseket, de ilyet még 1-et se láttam! Az RR-t elhoztam! Ma gurultam is 1-et!
"Elfogadta nevezését a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) a Factory Racing alakulatnak, így első magyar csapatként részt vehetnek a 2008-as Supersport-világbajnokságon. Az együttesben Talmácsi Gergő és Magda Attila húzza majd a gázt, de a tavalyi évtől eltérően nem Yamahával, hanem Hondával állnak rajthoz a fiúk. Kistalma a 15-ös, Magda a 72-es rajtszámot kapta."
ha lehetne venni 2005-ös zx10-et újonnan, akkor ott lenne.
Nem értem miről beszélsz, hiszen már tavaly óta azt mondom h gsxr 1000 k6 kell. A k7 csak az ára miatt jött szóba, egyébként meg azt veszek amit akarok, úgyhogy ha holnap megtetszik a 94-es zxr400 , vagy egy sportster harley akkor azt veszek.
van benne igazság. De én inkább azt mondanám hogy az a legjobban támogatott versenysorozat.. De ott van még a DT pl.. Vagy a Phoenix Racing versenyei.. Sőt idén a Kawa is beerősít 4 futammal a H ringen.. és azok tavaly nagyon kedvező árúak voltak.. De asszem" tény hogy a Gixxer klubos sorozat a legrégebbi és legjobban szervezett márkakupa..
Azért jöhet szóba a k7 te pöcs mert jelenleg horror olcsón van.
Tehát újra Danny kedvéért, ha esetleg nem tiszta :
1000 k6 új érdekel, mert az tetszik a legjobban és a telj. leadása, karakterisztikája áll közel a leginkább hozzám, valamint sokat mentem olyannal. 1000 k7 nem tetszik annyira, de mivel 2,7-be kerül egyes helyeken az új, így az is szóba jöhet. Emellett még full pályagépnek szóbajöhet k6-k7 750-es is.
Comprende?
ezzel arra gondoltam, hogy a gsxr márkakupa a legismertebb, legrégibb sorozat. az r1-r6 kupa is még képlékeny, így ha amatőr módon versenyezni akarok akkor a gsxr-el tehetem meg a leginkább.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy:hallottam olyanról,hogy ingyenes pályanap(tegyük fel a suzuki szervezésében ),arrol hol lehet értesülni,meg hol lehet regisztrálni,meg hasonló infók érdekelnének.
Még valami vitaindítónak.
Szerintem a suzukisok a leggnormálisabbak, hogy az ő klubnapjaikon (pártolóként ) bármilyen motorral mehetsz a pályán és a versenyen, hátha kedvet kapsz átnyergelni suzukira.Tavaly a yamaha nyiltnapon simán elzavartak a suzukival,még ha regisztrálsz és fizetsz akkor sem mehettél. Persze a dealerek haverjai azért csapattak az 1000 SV-vel. Nem volt valami szimpatikus bagázs. A hondások legalább előre megmondták,hogy csak hondával lehet a pályára menni.
Amugy a Pannoniaring is hasonloan kezdodott...
"Elfogadta nevezését a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) a Factory Racing alakulatnak, így első magyar csapatként részt vehetnek a 2008-as Supersport-világbajnokságon. Az együttesben Talmácsi Gergő és Magda Attila húzza majd a gázt, de a tavalyi évtől eltérően nem Yamahával, hanem Hondával állnak rajthoz a fiúk. Kistalma a 15-ös, Magda a 72-es rajtszámot kapta."
LX
LX
Nem értem miről beszélsz, hiszen már tavaly óta azt mondom h gsxr 1000 k6 kell. A k7 csak az ára miatt jött szóba, egyébként meg azt veszek amit akarok, úgyhogy ha holnap megtetszik a 94-es zxr400 , vagy egy sportster harley akkor azt veszek.
nekem a legfontosabb idén, h a lehető legtöbbet pályázzak és ezáltal fejlődjek és ezt a gsxr kupával tehetem meg. Ezért veszek gsxrt.
LX
Tehát újra Danny kedvéért, ha esetleg nem tiszta :
1000 k6 új érdekel, mert az tetszik a legjobban és a telj. leadása, karakterisztikája áll közel a leginkább hozzám, valamint sokat mentem olyannal. 1000 k7 nem tetszik annyira, de mivel 2,7-be kerül egyes helyeken az új, így az is szóba jöhet. Emellett még full pályagépnek szóbajöhet k6-k7 750-es is.
Comprende?
1000-ből nem vennék k4-et.