K5 1000 től van a suzukikban idításgátló. Gsxr napon 1 srác szívott is vele rendesen. Egy esésnél megsérült a kulcs körüli rész, ahol az immo jeladója van, és az istennek nem akart beindulni.
Amúgy nem bonyolult hatástalanítani...
Minden esetre nagyon alaposan nézd át a motort, hogy mennyire volt sérült (nem véletlenül van rajta utángyártott idom), az egyik pályanapon amin a Hringen voltam 1 srác hatalmasatt esett egy GSXR600-al amit Olaszból vett pályamotorként, megragadt a motorja...szóval inkább nézesd meg A-Z-ig, mert sokszor igaz: olcsó húsnak... Mivel pályán a motort igencsak a képességeinek határán használod, különösen fontos, hogy tudd mire ülsz fel, légy óvatos...
Ha jól tudom (hondánál úgy volt) az immobilájzer a kompjúterbe van benne, ha lecseréled a kompjútert akkor a te kulcsodal nem fog indulni. Egy barátom így járt a honda 1000rr-el. Lehet suzukinál másképpen megy...
motorozásra nem használhato!én is mentem volna oda,mert 50%ban Écsről származom,régen mikor még ismerős volt a portás,körbebicigliztem vagy 20szor.majd tavasszal asszem össze kell haverkodnom az uj portással!hivatalosan ha jol tudom nincs rá mód,h lehessen menni!de azért az a kis szerpentin se rossz felfele,csak már benőtte a gaz eléggé,és életveszélyes ha jön szembe valaki!
Szevasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy mi a Győr-Écs határában fekvő Rábaring vebcíme? Vagy valki valami infót róla? Hogy működik? mi mennyibe kerül? tanfolyamok? minden ami ezzel kapcsolatos. Köszi!
Amúgy nem bonyolult hatástalanítani...
Üdv!
fred
küldtem mail-t az axelero-s címedre
fred
ismered talán? szerinted érdemes benne gondolkodni, pályázni kellene?
fred
Köszi....ezt már néztem, de nekem csak a "fekete" doboz kellene kulcsok meg kábelek az van.
Azért köszi hogy utánakerestél.
Üdv!
fred
keresek GSXR600 K6-hoz elektronikát.
(lehetőleg gyárit)
Üdv!
fred
Köszi, nekem ez egy kicsit drága.
Csá
Attila
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
tati
Most néztem el...tam a telszámot!
06 20 9 789 206
Attila
Pályamotort szeretnék vásárolni lehetőleg 600-ast.
Ha van valakinek 20 907890206-os számon elér.
Attila
Ez maradt még...
STM antihopping kuplung GSX-R 1000 K1-K4-ig gyári lamellákkal működik.
Irányár: 80.000.- ft
G.P.T. köridőmérő 2 éves, jeladóval, akksival:
Irányár: 30.000.- ft
kurdigabor@koroskabel.hu
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy mi a Győr-Écs határában fekvő Rábaring vebcíme? Vagy valki valami infót róla? Hogy működik? mi mennyibe kerül? tanfolyamok? minden ami ezzel kapcsolatos. Köszi!