Sziasztok!
6 éve nem voltam Hungaroringen nyílt napon,haverokkal elmennénk a következőre. A honlapjukon ha jól értem regisztrálni kell,küldenek email-t,a kérdésem az,hogy mikor kell fizetni? Amikor felmegyünk ott a helyszínem mint régen vagy előre kérik a zsét?
Sziasztok !
Sajnos a kollégámmal nem tudunk elmenni a csütörtöki Hringre. Ha valakit érdekel van két regisztrációnk.
K1 9:50, 10:40, 13:00, 13:50 (mindez kétszer)
Erről a papucsról mi a véleményetek előlre, hátulra?
Supermotora kellene, egy DRZ-re.
Tapad azért attól, hogy nem Pirelli meg Michlein slick?
Most egy Metzeler Racetec K1-esem van elől. Attól azért ez jobban fogja a motort?
Hát a honlapjukon pályamotorokkal hirdetnek azok meg nem igen mennek 190/55-el szóval biztos körbe kell érni. Hacsak nem gyártanak 5 félét. De csak supermoto meg sbk melegítőjük van.
Ha valaki esetleg tud, kérem ne tartsa magában. Fontos lenne.
Köszönöm.
6 éve nem voltam Hungaroringen nyílt napon,haverokkal elmennénk a következőre. A honlapjukon ha jól értem regisztrálni kell,küldenek email-t,a kérdésem az,hogy mikor kell fizetni? Amikor felmegyünk ott a helyszínem mint régen vagy előre kérik a zsét?
2db (1új, 1 párkörös)
érdeklődni: 06204600760
Sajnos a kollégámmal nem tudunk elmenni a csütörtöki Hringre. Ha valakit érdekel van két regisztrációnk.
K1 9:50, 10:40, 13:00, 13:50 (mindez kétszer)
Erről a papucsról mi a véleményetek előlre, hátulra?
Supermotora kellene, egy DRZ-re.
Tapad azért attól, hogy nem Pirelli meg Michlein slick?
Most egy Metzeler Racetec K1-esem van elől. Attól azért ez jobban fogja a motort?
Erről a Heidenauról lenne szó: http://www.motortire.hu/heiden...
6-án Hungaroringre kiviszem, ha valakinek kell legalább a 3 dunlop egyben.
Gyári mintás pályagumikat vennék akár nagy tételben is! Csak is 190-200/55-17 méretekben!
Akinek lennének ne tartsa magában!
Köszi az infót!
Én használok, bár régebbi model-t.
195-ös gumin nem ér össze teljesen. Lehet az új model már hosszabb.
Üdv.:
K. I.
200/60-as hátsóra felmegy még vagy 195/65-re?