Amikor axontad sok(k) hatás(a) alatt állsz, nem gondoltam hogy ez ennyire durva volt... Tényleg rossz volt nézni!
Annyira nem lehet tudni kinek (előtted lévő) mikor mi jár a fejébe !
Jobbulást mind2ejüknek! Gondolom éreztél vmi veszély félét, mert ha simán 20 méterrel beljebb engeded ?!(hagyjuk is)... Azért az is komoly, ahogy "lefékezted" a helyzetet, én lehet belemarkoltam volna az első fékbe, onnan meg ki tudja mi rosszak történnek...
Sziasztok,
hétfőn mind az 5 etapban mentem a K1es csoportban és sajnos volt legalább három baleset a délután folyamán. Ebből az egyik a Mansellben pont előttem történt, úgyhogy rögzítette a kamerám. Ahogy hallom mindkettőjüket a Honvéd kórházba vitték, de hogy pontosan mi lett velük azt nem tudom. Remélem mindenki megúszta kisebb sérülésekkel! Sokan voltunk a pályán és boxoknál is, de azért elfértünk és jót tudtam motorozni. És akkor a video:
Július 1-én Pannóniaringre Fiala Motorsport pályanapra lenne két jegyem (vagy egy) eladó. Nekünk kb 58euróba került (utalási költséggel), ennél olcsóbban átvehető. Akit érdekel keressen.
Annyira nem lehet tudni kinek (előtted lévő) mikor mi jár a fejébe !
Jobbulást mind2ejüknek! Gondolom éreztél vmi veszély félét, mert ha simán 20 méterrel beljebb engeded ?!(hagyjuk is)... Azért az is komoly, ahogy "lefékezted" a helyzetet, én lehet belemarkoltam volna az első fékbe, onnan meg ki tudja mi rosszak történnek...