Szia Darage,
köszönöm szépen, ha valóban befér a motyó és kihoznád hétfőn, akkor vasárnap természetesen örömmel átvinném. Csütörtökön megkereslek telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket.
üdv, Balázs
Mert egy állat vagyok , benéztem a dátumokat, szombat kájne BUBARU találkozó... 25 -én gyön vki KAKUCS-ra ? Annyit segítsetek már léccike, hogy ha véletlenül elférek a táskába, és nem fér be a hosszabbító + elosztó, akkor KAKUCS-on gondolom nem tudok annyira közel telepedni az emelővel, hogy a paplanok ultrarövid hálózsinórja direktbe legyen a 220 - ba ?! Ha eleve nem a "FÖLD" magasságába van, már bukta...
Most látom, hogy bontott (azon belül is bontott GO KART - MOTOR) KAKUCS van Szombaton, 13h-tól kibaxottul kell a BUBARU találka, a Vasárnapot + még nem látni...
Vhogy le kell tesztelnem a gépemet, hogy van-e bármi hibája, ami pályán nem előnyös ha van, de előre is köszi a lehetőséget...
Hány ker vagy amúgy ?
Ahelyett hogy segítenék, csatlakoznék az előttem xólohoz :)
Bár most készülök venni 1 40lityis túrahátizsákot, amit szétvágok, hogy beleférjenek az emelők :) De lehet még így se fér bele 40 literbe, 2 emelő + paplanok + hosszabbító
hétfőn megy valaki Hungaroringre Budapestről, akinél volna még hely?
Igazából a motort ki tudnám vinni akár lábon is, leginkább az emelővel nem tudok mit kezdeni. 11-től mennék 4 menetet a K1es csoportban, de nyílván alkalmazkodnék. Ha valakihez beférne legalább az emelőm, az kérem esetleg jelezzen, email címem az adatlapomon.
Hatha meg nem keso:
Megy-e valaki Szekesfehervar es kornyekerol a szerdai pheonix-es palyamotorozasra a P-ringre?
Amennyiben lehetseges csatlakoznek egy motorral. A koltsegekbe termeszetes beszallok.
Sziasztok , meg lehet vhol nézni a júniusi Hungaroring palyanapok időpontjait ? Facebookra mar írtam de nagy titok övezi , mert válasz az nem jött . Köszi előre is
Megy-e valaki Szekesfehervar es kornyekerol a szerdai pheonix-es palyamotorozasra a P-ringre?
Amennyiben lehetseges csatlakoznek egy motorral. A koltsegekbe termeszetes beszallok.
Eladnám Honda CBR 600 rr pályamotorom. Végh Jana építette, szervizelte. Minden van benne, rajta, ami kell, talán még több is :)
Megkímélt, nagyon keveset használt. Valóban, nem csak duma.
Ha érdekel valakit, hívjatok.
Helló!
Igen vannak nyílt napok a ringen, és tavaly óta van egy minimum vizsga követelmény amit a mamsz.hu oldalán regisztrálva tudsz online kitölteni. Ha nem sikerül 2 nap múlva megint nekifuthatsz. Egyébként tőlem még a kutya nem kérte, de állítólag volt akitől kérték. A nyilt napokra a Hungaroring.hu lehet jelentkezni.
Időben érj azért ki,ne tíz perccel pl. az első felmeneteled előtt. Ebéd időben kb., mert utána indulnak a délutáni menetek :) Ott a helyszínen tudsz fizetni,szóval ne aggódj,a helyed meglesz,ha időben kiérsz :)) Ha még sosem pályáztál,ne a gyors csoportba kérd magad,hanem a kezdőbe,aztán ahogy gyorsulsz,úgy lehet menni feljebb a gyorsabb csoportokba...legalábbis így tanácsos
GSXR 750 k3-ashoz keresek utángyártott és/vagy pályaidomokat. Ha esetleg van valakinek elfekvőben kérem írjon: ferenczattila90@freemail.hu